nlPopup

Anton Heunis Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Anton Heunis ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Anton Heunis sieraden: Vintage kettingen en oorbellen uit Madrid

Bij Anton Heunis vind je elegante, ragfijne sieradendesigns. De jonge designer staat op het moment in het middelpunt van de belangstelling, zijn edele creaties zien we steeds vaker op straat, in de pers en in winkels. Dat is geen wonder, want de elegante kettingen en oorbellen in Vintage stijl zijn echt uniek. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt in zijn studio, die midden in het historische centrum van Madrid ligt.

Anton Heunis sieraden zijn in meer dan 500 winkels, verdeeld over wereldwijd 40 landen, vertegenwoordigd. Vorig jaar vierde het merk haar 10-jarig jubileum, ter gelegenheid waarvan Anton Heunis een boek uitbracht over zijn ervaringen in de eerste 10 jaar van het label.

Traditie ontmoet modern: Anton Heunis sieraden in Vintage Chic

Al van jongs af aan was Anton Heunis een enthousiaste fan van allerlei soorten sieraden. Geïnspireerd door het dagelijkse leven studeerde hij in Zuid-Afrika voor sieradendesigner, waarna hij zijn vaardigheden in München afrondde met een master als goudsmid. Tegenwoordig weet hij precies welke sieraden het bij de dames gaan maken en overal ter wereld in de smaak zullen vallen – zijn moderne Vintage look is overal ter wereld geliefd. Elk sieraad van Anton Heunis is uniek, want door zijn liefde voor detail en het handwerk worden zijn kettingen en oorbellen tot unieke exemplaren. Swarovski kristallen en halfedelstenen vormen het hart van elke ketting en elke oorbel – hier wordt speciaal gelet op de kwaliteit van de materialen en alleen de beste stenen worden gebruikt.

Vallen onze Anton Heunis sieraden bij jou in de smaak? Dan mag je ook de kettingen en oorbellen van IsharyaenMarjana von Berlepschniet missen. Als je vragen hebt over onze producten dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria