nlPopup

Karl Lagerfeld Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Karl Lagerfeld ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Karl Lagerfeld tassen & accessoires

Maar weinig mensen weten wat het verband is tussenKarl Lagerfeld en gecondenseerde melk. Karl Lagerfeld komt uit een rijke familie, zijn vader bracht de gecondenseerde melk naar Europa. Al in 1952 kwam hij met zijn moeder naar Parijs en al snel daarna ging hij in de leer bij Pierre Balmain. In 1963 werd hij vrije designer, destijds nog met een volle baard. Hij verbond zich aan Chloé en maakte het merk wereldberoemd. Daarna volgden Fendi en Chanel. Hij verkocht zijn vindingrijkheid aan uiteenlopende labels. Pas in 1984 richtte hij zijn eigen merk Karl Lagerfeld op. Kenmerkend voor dit merk is de vrijheid om zonder stilistische herkenningseffecten te werken. Zo kan hij zijn ideeën op modegebied in alle richtingen ontwikkelen en zijn veelzijdigheid ten volle benutten.

Karl Lagerfeld als fotograaf

Ook in de fotografie heeft hij al lang een naam gemaakt. Hij fotografeert zelf zijn campagnes en maakt portretten van bekende personen. Als erkenning voor zijn werk ontving hij in 1996 de Kulturpreis der Deutschen Gesellschaft für Photographie (cultuurprijs voor fotografie). Karl Lagerfeld is bezeten van zijn werk. Hij heeft van zichzelf al lang een handelsmerk gemaakt. Door zijn zuivere leefwijze zonder alcohol en met vroeg opstaan, maar ook door zijn snelle manier van spreken en natuurlijk zijn paardenstaart. Een ander handelsmerk was de alomtegenwoordige waaier. In 2003 ontdekte hij zichzelf opnieuw en is hij sinds zijn radicale dieet te zien met biker handschoenen en een verzorgd overhemd. Ontdek zijn prachtige, authentieke stijl in de eveneens nieuwe Lagerfeld tassen collectie. Bestel de elegante Lagerfeld tassen eenvoudig per muisklik online bij Fashionette. Lagerfeld handtassen staan voor stijl, elegantie en tijdgeest.

Voor meer informatie over onze Karl Lagerfeld tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Fendi meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Philipp Plein, Bree, Loewe en Marni.

Zoekcriteria