nlPopup

Meli Melo Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Meli Melo ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Meli Melo – veelzijdige handtassen met stijl

Meli Melo, dat zijn hoogwaardige, op vintage geïnspireerde handtassen met dat beetje extra. Sinds 2005 ontwerpt Melissa Del Bono de tijdloze Meli Melo designs van rundleer, die we al aan verschillende prominente armen mochten bewonderen. De Italiaanse wortels van het Britse label zijn daarbij onmiskenbaar. Het bijzondere aan Meli Melo handtassen: In plaats van de klassieke draaghengsels beschikt de populaire Thela bijvoorbeeld over omgekeerde hengsels. Hierdoor zijn de trendy handtassen bijzonder nonchalant aan de onderarm te dragen waarmee ze het stijlgevoel van hun draagster onderstrepen. Wanneer het praktisch moet zijn, dan mag ook een lange draagriem niet ontbreken. Dat is nu precies wat de Meli Melo handtassen kenmerkt: De onmiskenbare look van de tassen valt niet alleen vanwege de moderne uitstraling op, maar hier is ook praktisch over nagedacht. Deze combinatie maakt van de handtassen tijdloze metgezellen – een investering voor het leven dus.

Meli Melo handtassen van en voor tassen-liefhebbers.

Zo'n slimme handtas kan alleen door een echte tassenliefhebber zijn bedacht! Het is maar goed dat Melissa Del Bono zo iemand is en dat ze haar creaties niet alleen voor zichzelf maakt. Al van jongs af aan is zij een enthousiaste fan van handtassen en wil ze haar liefde voor deze veelzijdige accessoires ook aan haar klanten doorgeven.

Heb je nog vragen over de creatieve Meli Melo handtassen of over een van onze andere artikelen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer 0208086082. Kijk ook eens naar onze andere trendmerken. Wij hebben stijlvolle handtassen van Mulberry, Rebecca Minkoffof Miu Miu in het assortiment op fashionette.nl.

Zoekcriteria