nlPopup
Klantenservice
Online bestellingen & betaalmethoden

Hoe kunt u bestellen

Zodra het bestelproces is afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail. De bestelling wordt geacht pas te zijn ontvangen zodra de bevestigingsmail is verstuurd.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen, controleer dan altijd uw spamfolder. Als u helemaal geen bevestiging of andere mail van ons heeft ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Fashionette. Het team van de klantenservice helpt u bij het plaatsen van uw bestelling.

Hoe kunt u ons bereiken

Ons telefoonnummer: 0208086082

Onze klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur klaar voor al uw vragen, opmerkingen en feedback..

U kunt ons ook altijd mailen: Contactformulier

Levering op een ander adres

Wij leveren niet alleen op het factuuradres. U kunt uw bestelling ook naar een ander adres laten sturen, bijvoorbeeld naar uw werk. Houd rekening met het volgende: Alleen u of een geautoriseerde postkamer mag de levering in ontvangst nemen in dit geval. Wij moeten er zeker van kunnen zijn dat u het pakket echt ontvangt.

Betaalmethoden

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Creditcard – wij belasten uw creditcard zodra de bestelling is ontvangen. De items worden gefactureerd zodra ze zijn verzonden.

Rechtstreekse aankoop – u maakt het bedrag over via online bankieren.

PayPal – de betaling wordt via PayPal verwerkt. Bestellingen via PayPal worden direct afgeschreven.