nlPopup
Klantenservice
Verzending & levering

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Europa zijn € 0.

Levering op een voorkeursadres

Wij leveren niet alleen op het factuuradres. U kunt uw bestelling ook naar een ander adres laten sturen, bijvoorbeeld naar uw werk. Houd rekening met het volgende: Alleen u of een geautoriseerde postkamer mag de levering in ontvangst nemen in dit geval.

Transportschade

Indien u beschadigingen ontdekt aan de buitenkant van de verpakking, noteer deze dan gedetailleerd op de leveringsbevestiging en weiger het pakket. Als het product beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Status van de verzending

Zodra uw pakket verstuurd is, ontvangt u een bevestigingsmail met een link om uw pakket te traceren. Zo kunt u eenvoudig de status van uw verzending volgen.

Retourneren

YU kunt uw aankoop binnen 30 dagen retourneren via het retourlabel dat bij uw bestelling is ingesloten. Vul het retourformulier in en doe het samen met de Fashionette ID-kaart in het pakket dat u terug wilt sturen. Plak daarna het retourlabel op het ingepakte pakket. Houd er rekening mee dat we alleen retouren accepteren met een Fashionette ID-kaart. Zodra wij het teruggestuurde pakket hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail en restitueren wij het bedrag van uw bestelling. Wij brengen geen kosten in rekening voor het retour zenden van pakketten.