nlPopup

Sophie Hulme Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Sophie Hulme ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Sophie Hulme tassen bij Fashionette – A Star is born

Toen Sophie Hulme in 2007 haar studie modedesign aan de Kingston University in Londen afsloot, vermoedde ze niet dat ze al snel een opkomend luxelabel zou leiden. Weliswaar was ze ook destijds al Student of the Year en werd ze onderscheiden met een award voor de beste collectie, maar dat het zo snel zou gaan met het succes, had de 29-jarige niet durven dromen.
Al lang zijn de elegante Sophie Hulme tassen de trend onder mode insiders geworden en banen ze zich langzaam maar zeker hun weg door de straten van de metropolen. Dit niet alleen tot vreugde van de ontwerpster, maar ook die van ons. Wij zijn vooral in de ban van de Armour Tote bag. Het sobere design, mannelijk metaalbeslag en een praktische vorm – dat is hoe een rasechte It bag eruit ziet. En omdat hij zo populair is verschijnen er elk seizoen nieuwe modellen van de felbegeerde Sophie Hulme tassen, waarbij de Armour bag slechts elk half jaar een nieuwe kleur opgelegd krijgt.

Sophie Hulme tassen voor jagers en verzamelaars van de nieuwste designartikelen

Wie een van de tijdloze Sophie Hulme tassen de hare mag noemen, die zal er gegarandeerd lang plezier aan beleven, want de Britse ontwerpster is er alles aan gelegen om accessoires te creëren waar de moderne vrouw lang van kan genieten.

Vallen de Sophie Hulme tassen bij jou in de smaak? Kijk dan ook eens bij de spannende designs van Golden Lane, Meli Melo of Valentino in onze shop. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria