nlPopup

Twin-Set Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Twin-Set ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Romantisch en vrouwelijk: Tassen van Twin-Set bij Fashionette

Haar tomeloze enthousiasme voor mode en de liefde voor detail maakten van de sobere Signora Barbieri uit Capri, de bedenkster en ontwerpster van Twin-Set. Ze zag dat de Italiaanse vrouw behoefte had aan een mode die haar zelf en haar charisma weerspiegelde en werd hierbij geïnspireerd door de romantiek tussen fashion en vrouwelijkheid.

De Twin-Set tassen worden daarbij omgeven door een speelse en geraffineerde betovering. Elke individuele bag is een klein onmiskenbaar prachtexemplaar van creativiteit en een modern levensgevoel, maar kijkt men naar het grotere geheel, dan opent Simona Barbieri met haar tassen een geheel eigen wereld. Haar handelsmerk bestaat uit een mix van kleuren gecombineerd met het innovatieve spel van liefdevolle, vrouwelijke details en klassieke modellen.

Suikergoed op z'n Italiaans: Twin-Set tassen als suikerzoete accessoires

Een eerste blik op het aanbod van de Twin-Set collectie lijkt op een wandeling door een wonderlijke wereld van zoetigheid en lekkernijen, overal zijn kleinigheden te vinden die zowel betoverend als zoet zijn. Borduursel, kantwerk, harten, siersteentjes - speelsheid in haar mooiste vorm. Onuitgesproken ingrediënten van bags met ziel en flair. Mediterrane vreugde, openhartigheid en veel liefde zitten in elke maas en elke steek. Temperamentvolle ideeën zoals allerlei dierlijke stijlen of een droom van glinsterende pailletten worden met liefde voor detail omgezet.

Het voordeel van deze Italiaanse zoetigheden is, dat ze niet dik maken. In tegendeel, ze sieren je, hullen je looks in een exclusieve en bekoorlijke lieftalligheid en maken zo met een knipoog het aura compleet van het meisje dat nooit volwassen wordt.

Geschikt voor het dagelijkse leven en om uit te gaan zijn de tassen van Twin-Set altijd aanwezig en vervullen aan de hand van hun draagsters vooral de behoefte aan verfijning en elegantie – Niet alleen in Italië, maar inmiddels wereldwijd.

Vallen onze romantische Twin-Set tassen bij jou in de smaak? Dan komen de merken als Abro of Dolce & Gabbana vast met jouw smaak overeen. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan kijken we uit naar je telefoontje op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria