nlPopup

windsor. Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

windsor. ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Windsor handtassen – Understatement voor stijlbewuste vrouwen

De geschiedenis van de Windsor handtassen begint in het jaar 1889 wanneer twee verkopers in Bielefeld een onderneming oprichten, die in eerste instantie alleen herenbovenkleding ontwierp en fabriceerde. Pas 100 jaar later werden ook accessoires en handtassen opgenomen in het productportfolio van de onderneming, die inmiddels rijk aan traditie was geworden. De naam Windsor kreeg het merk in de jaren 60 in navolging van het Britse koningshuis – en tot op heden staan de creaties van Windsor voor Britse elegantie, traditie en eenvoud.

Windsor handtassen: Zo edel als het Britse koningshuis

Het Duitse label blijft haar stijl tot op heden trouw en ook de Windsor handtassen vormen hierop natuurlijk geen uitzondering. Hier komen klassieke vormen, kleuren en materialen met moderne invloeden in aanraking. De modellen zijn terughoudend, maar bekoren telkens weer met hun elegantie en eenvoud en zijn gewoonweg tijdloos. Er wordt bijzonder veel waarde gehecht aan de hoogste kwaliteit en de beste verwerking van het leder. Dit geheel tot onze vreugde, want de Windsor handtassen zorgen voor bijzonder lang plezier.

Wat vrouwen willen: Windsor handtassen

De unieke tassen van Windsor zijn gemaakt voor vrouwen die weten wat ze willen en die midden in het leven staan. Perfect dus dat deze bescheiden creaties gewoon altijd bij je passen. Tierelantijntjes, versieringen of andere details zijn er zelden te vinden en als ze er toch zijn dan altijd in combinatie met sobere elementen en onopvallende kleuren. Het merk gaat veel meer voor een strak design. Zo vormen de Windsor handtassen de perfecte metgezel voor naar kantoor, maar ook voor vrije tijd en culturele uitjes in de avonduren. Daarbij benadrukken ze altijd onze sterke, maar toch vrouwelijke kant. Windsor biedt de veeleisende klant kwaliteit op het hoogste niveau.

Vallen de Windsor handtassen bij jou in de smaak dan zijn de sobere modellen van Aigner of de klassieke tassen van Prada wellicht ook wat voor jou. Als je vragen hebt over onze producten, ben je natuurlijk welkom bij onze klantenservice op nummer 0208086082.

Zoekcriteria