3.1 Phillip Lim

3.1 Phillip Lim handtassen bij Fashionette

Phillip Lim behoort tot de meest populaire modeontwerpers van dit moment. Dat dit niet zonder reden is blijkt wel uit het feit dat dit natuurtalent ons al sinds 2005 weet te betoveren met altijd nieuwe en draagbare creaties. De designer, die voor de stad New York heeft gekozen, weet nu eenmaal de spijker op zijn kop te slaan, zonder daarbij voor de actuele trends te gaan.
Als creative director van zijn label weet Phillip Lim samen met zijn co-partner Wen Zhou precies wat vrouwen van mode verwachten. Vooral van de 3.1 Phillip Lim handtassen zijn veel fashionista's in de ban. De Pashli bag veranderde in recordtijd in een It-bag en is inmiddels in de meest uiteenlopende variaties te verkrijgen. Deze nonchalante bag is nu zelfs als rugzak te dragen. Groot of klein, als schoudertas of als rugzak: Met de 3.1 Phillip Lim handtassen ben je altijd goed voorzien en krijgt je look de finishing touch.

Bij de tijd met handtassen van 3.1 Phillip Lim

Cool en easy chic dat is het motto van het Amerikaans merk – strakke ontwerpen en uitzonderlijke details zorgen ervoor dat het label naar steeds grotere hoogte stijgt. Met het ontwerp van de Pashli bag bewees 3.1 Phillip Lim de feeling voor de huidige tijdgeest en blijft het met innovatieve creaties verrassen. Ook sterren als Reese Witherspoon of Rachel Bilson, die regelmatig met de 3.1 Phillip Lim modellen worden gespot, zijn ten prooi gevallen aan het handtassen-design van dit merk. Het is de trendy tassen zelfs al gelukt om op de rode loper te verschijnen.

Bij jij ook al fan geworden van de 3.1 Phillip Lim handtassen? Dan vallen de rock-designs van het trendy label Valentino of het vooruitstrevende merk Rebecca Minkoff zeker bij jou in de smaak. Kijken loont!
Als je vragen of opmerkingen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 0208086082.