Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Over Fashionette

~
OVER FASHIONETTE
Voor vrouwen die stijlbewust opnieuw definiëren

 

Designertassen zijn onze passie en daarom kunnen liefhebbers van tassen volledig op ons rekenen. Met zorg uitgekozen en samengesteld door onze stijlexperts voeren wij bij Fashionette meer dan 4.000 tassen en accessoires in ons assortiment, variërend van gevestigde luxe designers, jonge designtalenten tot felbegeerde topmerken.
Met Prada, Gucci, Michael Kors, Burberry, Chloé, DKNY, Furla, Boss, Karl Lagerfeld of MCM blijft geen wens onvervuld en bieden wij de mooiste keus uit de actuele collecties alsmede populaire klassiekers.

 

Onze tassen - voor vrouwen die statements maken. Zonder een woord te zeggen.

Voor ons is een tas niet zo maar een handtas maar ook een persoonlijk statement dat getuigt van individualiteit. Een bijzondere schat die al onze kostbaarheden bewaart en ons en onze look compleet maakt.
Bij de keuze van onze designertassen hechten wij daarom steeds waarde aan uitgelezen kwaliteit en kleine details die van een handtas iets heel bijzonders maken. Met net zo veel hart en ziel kiezen wij ook onze fraaie accessoires, schoenen en horloges, voor ons bestaan geen louter praktische redenen!

Onze expertise – voor vrouwen die geen trendvolgers, maar trendsetters zijn.

Bij ons vind je niet alleen DE nieuwste It-Bag of DE trend van het seizoen. Wij zijn uniek, nemen de vrijheid om te dragen waar we gelukkig van worden en zijn altijd onszelf - en dat geldt ook voor onze klanten. Daarom zoeken en vinden wij dagelijks ontelbare nieuwe handtassen, schoenen en accessoires om verliefd op te worden, met competentie, stijlbewustheid en passie.

Onze service – voor vrouwen die altijd de tijd nemen voor de mooiste dingen in het leven.

De aankoop van een nieuwe designertas is altijd iets speciaals en moet dan ook op passende wijze gevierd worden. Onze sympathieke klantenservice helpt je graag bij het maken van een keuze en staat bij vragen over een product of de nieuwste stylingtips met adviezen voor je klaar. Een snelle en betrouwbare levering en de mogelijkheid om in termijnen te betalen zorgen voor het unieke shoppinggevoel van Fashionette. Vanzelfsprekend heb je bij ons 30 dagen de tijd om gratis te retourneren.

 

Trustpilot
De fashionette belofte
Snelle levering binnen 2-3 werkdagen!
30 dagen bedenktijd gegarandeerd!
Kopen op afbetaling mogelijk!
Gratis verzending en retournering!
Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...