Alle Sales

Bowling Bags van Gucci, Michael Kors en Karl Lagerfeld – online bij fashionette

Jij houdt van coole bowling bags hoewel bowlen niet jouw sterke punt is? Wij kennen het gevoel. Het elegante model is, zoals de naam het al verraadt, geïnspireerd op een tas voor bowlingballen. Daar heeft ze haar sportieve karakter en ronde silhouetten te danken. Het ruime interieur zorgt voor veel ruimte en is daardoor de perfecte begeleider voor het dagelijkse leven. Stevig materiaal, dat ervoor zorgt dat de tas zijn vorm niet verliest, beschermt als je essentials tegen beschadigingen.

Terwijl labels als Givenchy van elegante en extravagante designs houden, blijft Gucci trouw aan de klassieke vormen. Fashionette heeft een grote selectie van verschillende ontwerpen en maten.

Vind jouw nieuwe favoriete bowling bag

De stijlmogelijkheden van de klassieker zijn eindeloos. Afhankelijk van het materiaal en het patroon kan je de tassen combineren met eenvoudige looks, business looks of trendy streetstyle outfits. Ook verspeelde kanten kledingstukken in combinatie met een bowling bag creëren een New York chic look. De it-bags zorgen voor een stijlvolle finishing touch van elke fashionista – zonder dat het functionele karakter verloren gaat. In 1999 wist Prada met haar bowling bag de hele wereld te overtuigen van het eenvoudige silhouet. Zo werd ze als trendy it-piece geaccepteerd en wordt nog steeds wereldwijd door fashionista ’s geliefd. Kies een van onze favoriete modellen die jouw individuele look accentueert en je voor het alledaagse leven een beetje luxe schenkt. Mocht je onze hulp daarbij nodig hebben, staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 020 808 6082.