Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Bridal bags

Bridal bags

The romantic – Happily ever after: deze charmante eyecatcher verovert het hart van elke bruid en weert haar eeuwige trouw!

Bridal Bags? Ja, ik wil!

De bruiloft is vaak de mooiste dag in het leven van een vrouw – en deze dag moet dan ook gevierd worden! Het belangrijkste? Natuurlijk de outfit! De trouwjurk heeft uiteraard de hoogste prioriteit – ongeacht of je in een klassieke witte prinsessenjurk, een strakke kanten variant of een extravagante tule-jurk wilt trouwen. Minstens net zo belangrijk als de jurk zelf zijn echter ook de bijpassende accessoires. Daarbij horen natuurlijk sieraden, schoenen, maar ook – en dat is onmisbaar! – de perfecte bridal bag, waardoor je altijd je belangrijkste essentials zoals lippenstift en zakdoekjes voor de vreugdetranen. Dit geldt natuurlijk ook voor de vrouwelijke gasten op de bruiloft: een subtiele pouch of een elegante clutch geven je outfit net even die finishing touch!

Bridal Bags van Fashionette – omdat ze de mooiste dag van je leven nog nét iets mooier maken

De taart is besteld, de uitnodigingen zijn verzonden en je trouwjurk zit absoluut perfect – alleen de bijpassende tas ontbreekt om je geluk compleet te maken! Is het een romantische kinderdroom met parels en kant, een zilverkleurige eyecatcher of een subtiele witte tas die door haar eenvoud de jurk complimenteert? Voor welke variant je ook kiest: met een luxe bridal bag van Fashionette wordt jouw outfit onvergetelijk!

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...