nlPopup

Cadeaus onder € 250 Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Cadeaus onder € 250 ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Kleine geschenken houden de vriendschap in stand: de Fashionette geschenktips

Iedereen verheugt zich op een kleine attentie. Of het nu je beste vriendin, je moeder of je vrouw is: er zijn allerlei gelegenheden om een mooi geschenk te geven. Het ideale geschenk vinden vergt altijd veel geduld. Wij bij Fashionette maken het je nu eenvoudig en hebben enkele voorstellen voor het beste geschenk voor Kerstmis, een verjaardag of zomaar.

Portemonnee, tas of halsdoek? Vind hier de ideale geschenken

Van portemonnee tot designer tas: hier vind je alles om iemand een plezier te doen. Wij zijn zeer gecharmeerd van de elegante DKNY accessoires, maar ook Liebeskind en House of Harlow hebben vele mooie geschenken in hun collectie. Het aanbod is groot en de beslissing is zeker niet gemakkelijk. Het belangrijkste is  toch dat je de andere met een kleinigheid laat zien dat je aan hem of haar gedacht hebt. Daarbij komt het er vooral op aan dat de geschenken vanuit het hart komen.

Nog meer inspiratie nodig? Wij hebben nog andere geschenkideeën uit ons groot assortiment samengesteld. Bekijk ook eens onze voorstellen tot € 500 en onze bijzonder exclusieve geschenken van meer dan € 500. Als je vragen hebt over ons aanbod, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria