Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Campomaggi

Campomaggi

{{ results }} artikelen

Bohemian Beauty

Ethno Glamour door Campomaggi

Hou je van nonchalante Boho Chic? Dan heeft Fashionette precies het juiste voor jou: De actuele Campomaggi collectie vervolmaakt jouw glamoureuze Gipsy stijl met tassenstyles die een zweem van etniciteit bezitten.

Met veel liefde voor detail gemaakte mandala-ornamenten, fonkelende strasssteentjes en glinsterende studs versmelten op robuust vintage leder tot draagbare kunstwerken in trendy natural shades - meer Boho Spirit is niet mogelijk!

Campomaggi tassen met vintage charme bij Fashionette

Campomaggi tassen bekoren met hun erg bijzondere charme. Hoogwaardig rundleer, stoere studs en stevige canvas zijn de basiskenmerken van de geliefde tassen voor dagelijks gebruik. In 1986 werd het label in Italië opgericht door Marco Campomaggi. Tegenwoordig heeft het label een cultstatus onder de handtasmerken. In Duitsland vormt het behoorlijke concurrentie voor merken als Liebeskind en FREDsBRUDER

Coole Campomaggi tassen online bestellen uit Italië

De designer kwam al vroeg in contact met de verschillende soorten leer en experimenteerde van jongs af aan al met materialen, modellen en kleuren. Vandaag werkt hij op topniveau als het om tassen gaat die je erg goed met casual streetwear kunt combineren. Wie Campomaggi tassen draagt, hecht belang aan duurzame artikelen die geen trend volgen, maar wel de regels van een eigen stijl. De bags zijn in ieder geval niet uit de mode, want er wordt gekozen voor een tijdloos design met dat beetje extra. En dat lukt Marco, de oprichter van Campomaggi, met zijn tassen altijd opnieuw en opnieuw.

Heb je nog vragen over onze Campomaggi tassen of over ons overige assortiment? Dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Staan de coole Campomaggi tassen je aan? Kijk dan ook zeker eens naar merken als Tyoulip Sisters, Braun Büffel en Fossil in onze shop.

Veiligheid bij betaling en verzending

Bezoek onze boetiek in Düsseldorf

Loading ...