Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Canvastassen

Qua kleur, vorm en functionaliteit: zo'n canvastas past naadloos in je leven en trotseert weer en wind. Altijd en overal je beste vriendin.
Alle tassen

Een canvastas? Daar kun je veel kanten mee op!

“Into the wild: Uitstapjes naar de natuur zijn het nu helemaal. Daar horen natuurlijk wel geschikte outfits, schoenen en bescherming tegen de regen bij. Maar waar laat je je flesje, lunch en picknickkleed? In je tas, natuurlijk! Die moet natuurlijk licht en sterk zijn. Zo'n canvastas komt als geroepen bij dit soort plannen en fungeert ook perfect als zomer- en strandtas. Het materiaal bestaat trouwens al bijna sinds mensenheugenis. Katoen, linnen en een blend van andere vezels bleken van oudsher namelijk ideaal. Ook vandaag de dag worden deze stabiele grondstoffen gebruikt voor het textielweefsel. Voor weekenders, schoudertassen en eenvoudige buideltassen. Ze staan bol van de pluspunten, want ze zijn onverwoestbaar, makkelijk in het onderhoud en veelzijdig inzetbaar. Kortom: wij zijn om! Dus: Thumbs up voor een nieuwe designer canvastas, die je hier kunt aanschaffen!”

Een canvastas komt zelden alleen: de favorieten voor vrijetijd en werk.

Het eenvoudigste model bestaat uit twee stukken textiel die aan drie kanten aan elkaar genaaid zijn, open aan de bovenkant en met twee hengsels om te dragen. De bag is populair onder jong en oud en fungeert vaak als duurzame boodschappentas (denk “I am not a Plastic Bag” van Anya Hindmarch). Eenvoud kan ook opvallen. Reistas van textiel: licht, flexibel en opvouwbaar. Canvas rugzak: licht en flexibel – twee doorslaggevende argumenten voor een podiumplek. Handtas van textiel: omdat canvas goed geverfd en bedrukt kan worden, zie je de bags met allerlei design-facetten. Verder is het katoenmateriaal ook makkelijk qua onderhoud. Je stopt hem gewoon in de wasmachine, kiest het juiste programma en schoon is je tas. Dus je Campomaggi is een partner voor het leven.