Carrera

Alle Sales

Helaas hebben we bij dit zoekbegrip geen producten.
Probeer het opnieuw met andere trefwoorden of filters.

Mogelijk ben je hier naar op zoek:

Carrera zonnebrillen voor heren & dames

De Carrera zonnebril – uit liefde voor de race

Een karakteristieke vorm, een gestileerde C en designelementen in zwart-rood-zwart: de kenmerken van Carrera zonnebrillen zijn onmiskenbaar. De naam van het merk is geïnspireerd op de autosport, want de Carrera Panamericana is een van de beruchtste races uit de racegeschiedenis. De passie en moed die de deelnemers aan de race kenmerkten zijn ook terug te vinden in de altijd innovatieve en baanbrekende ontwerpen van Carrera brillen. Al in de jaren 1970 en 1980 creëerde het label, in samenwerking met onder meer Porsche, stijliconen die toen al door de sterren werden gedragen en nu nog steeds invloedrijk zijn in de modewereld van vandaag. Ook latere samenwerkingen, bijvoorbeeld met de vliegtuigbouwer Boeing, leverden onmiskenbare modellen op die niet alleen opvielen door hun design maar ook door hun bijzondere draagcomfort. Tot op de dag van vandaag heeft Carrera niets van zijn stijlbepalende en innovatieve kracht verloren en ontwerpt modellen die zowel tijdloos klassiek als modern zijn.

Het karakteristieke design van Carrera zonnebrillen

Zowel Carrera zonnebrillen voor heren als Carrera zonnebrillen voor dames worden gekenmerkt door terugkerende designelementen. De vorm van de meeste Carrera modellen is geïnspireerd op de skibrillen waarmee het merk in de jaren zeventig voor het eerst opzien baarde. Bovendien zijn veel zonnebrillen van Carrera voorzien van de zogenaamde C-plaquette, die het C-logo van het label in het midden van het pootje weergeeft en daarmee een echte noviteit was. Het logo komt ook terug op de karakteristieke C-punten, de scharnierkoppen waarvan de gehele vorm een C nabootst en zo merk en design op geraffineerde wijze samenbrengt. Last but not least is de Carrera vlag in zwart-rood-zwart te vinden op de pootjes van de meeste modellen. Al deze elementen maken Carrera zonnebrillen tot onmiskenbare designer pieces. Zowel toen als nu staan ze voor innovatieve spirit, uniek karakter en absoluut gevoel voor stijl.

Voor meer informatie over onze Carrera producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via +44 2033072550. Ontdek andere merken voor zonnebrillen zoals Montblanc, Ray-Ban en Valentino.