ÉMANOU MODE: HET IDEE VOOR ÉMANOU ONTSTOND IN ST. TROPEZ

ÉMANOU staat voor subtiele verfijning en tijdloos design. Deze exclusieve collectie blouses is gemaakt voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar klasse in eenvoudige elegantie. Achter het merk staat Petra Szychułda, die met meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige, op maat gemaakte overhemden haar kennis in dit vrouwelijke en creatieve merk heeft laten stromen. Tijdens een inspirerende reis naar St. Tropez in de zomer van 2020 ontstond de visie voor een collectie blouses. De naam ÉMANOU, geïnspireerd door het Frans, herinnert aan Szychułda's shirtbedrijf Emanuel Berg en de plaats van oprichting: Frankrijk.

De oprichtsters Petra en Catrin hechten niet alleen waarde aan het ontwerp, maar ook aan de ethiek achter hun merk. Hun betrokkenheid bij duurzaamheid en transparantie blijkt uit hun productieproces dat in Europa begint en eindigt. Op deze manier wordt ethische eerlijkheid en verantwoordelijkheid gedurende de hele toeleveringsketen gewaarborgd.

ÉMANOU BLOUSES: MODERNE VERFIJNING ONTMOET VROUWELIJKHEID

ÉMANOU blouses belichamen stijl en elegantie. Elke blouse, vervaardigd uit de fijnste Italiaanse stoffen, getuigt van een ongeëvenaarde kwaliteit die in elk detail zichtbaar is. De precisie in het snijwerk en het meesterlijke vakmanschap zorgen ervoor dat elke blouse niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook comfortabel en duurzaam.

De blouses van ÉMANOU gaan voorbij aan vluchtige modetrends. Ze zijn tijdloos maar toch modern, waardoor ze moeiteloos geschikt zijn voor elke gelegenheid, of het nu een formeel vergadering is of een ontspannen avond met vrienden. De veelzijdige stylingopties in combinatie met de hoge kwaliteit van de in Europa vervaardigde ontwerpen maken de liefdevol ontworpen ÉMANOU blouses tot echte must-haves.

Blader door de huidige selectie van de ÉMANOU-collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor verdere informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.