Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Zwarte Hengseltassen

Alle Sales

Hengseltassen zwart

Wat zouden stijliconen Audrey Hepburn en Grace Kelly zonder geweest zijn? De klassieke looks van de filmsterren zouden maar half geslaagd zijn zonder zo'n zwarte hengseltas. Met andere woorden: elke vrouw heeft gewoon een zwarte hengseltas nodig.

Zwarte hengseltassen zijn voor altijd

Met zo'n ingetogen tijdloze zwarte hengseltas kun je je leven lang vooruit. Je smaak kan in de loop der jaren wellicht veranderen, maar dat geldt niet voor kwaliteit en duurzaamheid. Vooral op de werkvloer zit je natuurlijk altijd goed met een zwarte hengseltas. Het zakelijke uiterlijk van deze tassen houdt ook stand bij de strengste dresscodes. Vooral merken als Aigner en Boss leveren perfecte business tassen. Cool is echter ook het contrast tussen een strenge hengseltas en een casual styling. Kijk maar eens wat er gebeurt als je je zwarte hengseltas bijvoorbeeld combineert met je boyfriend jeans en high heels. Jeans profiteren sowieso extra van het klassieke accent van zo'n fraaie tas. Ook de momenteel zo populaire flared pants krijgen ineens iets chics met een zwarte hengseltas. Zwarte hengseltassen kun je kortom dag in dag uit op allerlei manieren stylen. Hengseltassen van zwart leer als investering Van een zwarte hengseltas kun je dus heel lang plezier hebben. Let daarom bij de aanschaf goed op de kwaliteit.

Een goede handtas is namelijk een investering die ook echt loont.

Wie dus echt lang wil doen met haar zwarte hengseltas kiest voor Prada. De tassen van dit merk zijn alleen eersteklas qua materiaal en afwerking. Prada heeft ook de mooiste collectie klassieke tasmodellen. Of je nu kiest voor een tote zoals de Twin Bag of eentje met een zipper: met een handtas van Prada kun je altijd en overal voor de dag komen. Ook met een kleiner budget kun je beschikken over kwaliteit en klasse, bijvoorbeeld van Michael Kors. Zijn bestsellers Hamilton, Sutton en Dillon zijn geschikt voor vrijetijd en werkvloer. Zwarte handtassen zijn net als degenen die hen dragen: altijd perfect, altijd chic. Is zwart toch niet zo je kleur, kijk dan eens bij onze andere handtassen in bijvoorbeeld grijs, want ook daar vind je prachtige designer pieces voor de meest uiteenlopende gelegenheden.