Alle Sales

Elegante metgezel: onze horloges bij Fashionette

Horloges worden al lang niet meer alleen als tijdsaanduiding gebruikt, want je kunt er tegenwoordig op verschillende manieren achter komen hoe laat het is. Van smartphone tot laptop, dit zijn allemaal voorwerpen die ervoor zorgen dat het klassieke horloge niet meer noodzakelijk is. Wat deze handige begeleiders in ieder geval niet kunnen vervangen, is het horloge als elegant accessoire. Voor iedereen die onderweg geen luxe om hun pols willen missen, bieden wij bij Fashionette hoogwaardige horloges voor verschillende gelegenheden aan. Het maakt niet uit of je iets zoekt voor een feestelijk diner of een kop koffie tijdens lunch. Met het juiste horloge om je pols ben je voor elke gelegenheid uitgerust. Horloges brengen een gevoel van bedrijvigheid over en zijn sieraden en gebruiksvoorwerpen tegelijkertijd. Merken als Aigner en Escada hebben de onschatbare waarde van het juiste dameshorloge al laten zien. Ze ontwerpen tijdloze klassiekers met een vleugje glamour. Door de liefde voor details als een wijzerplaat van parelmoer of een behuizing met strassteentjes zijn deze horloges bijzondere sieraden. Bovendien laten ze je ook nog weten hoe laat het is.

Tijdloze klassiekers online ontdekken – horloges als elegante accessoires

Ook al zal je de tijd af en toe in de gaten moeten houden, één ding blijft heel belangrijk: laat je niet opjagen, leef nu en geniet van elk moment. Dat is een van de redenen waarom wij zo veel waarde hechten aan het ontwerp van onze horloges. Wij vinden namelijk niet alleen het praktische aspect belangrijk, maar ook de juiste uitstraling die een elegant horloge moet hebben. Dus: zet de tijd af en toe even stil, ontspan en geniet van de aanblik van je prachtige, nieuwe horloge.

Heb je nog vragen over onze horloges? Dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer 020 808 6082. Ook andere sieraden als armbanden en kettingen wachten in onze webshop om door jou ontdekt te worden.