Louis Vuitton Tassen

Alle Sales

We hebben momenteel geen tassen van Louis Vuitton, maar we kunnen je vast overtuigen met de vele andere merken in ons assortiment.

Louis Vuitton tassen & accessoires

Louis Vuitton, het eerste label dat uitgroeide tot een wereldmerk voor luxeartikelen. En dat is volledig te danken aan naamgever Louis Vuitton. Toen hij op zijn zestiende besloot koffers te gaan maken, kon Louis Vuitton absoluut niet voorzien dat dit niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van zijn zoons en vele generaties na hen grondig zou veranderen. Louis Vuitton bracht een revolutie teweeg op bagagegebied door platte reiskoffers te introduceren als alternatief voor de gebruikelijke kisten en ze bovendien te voorzien van een bijzonder slot. Zijn enorme succes verleidde andere producenten helaas keer op keer zijn nieuwe ideeën te kopiëren. Ter bescherming tegen al die na-aperij werd er een lastig na te bootsen dessin bedacht: het bekende monogram gecombineerd met de initialen L.V. Ook vandaag de dag zien we het nog steeds op ontelbare Louis Vuitton-handtassen die wereldwijd als It bags worden verkocht. Louis Vuitton was de eerste die zijn merknaam op zijn producten liet plaatsen, zodat het merk ook aan de buitenkant zichtbaar was. Juist dat waarderen de vele fans van het merk, want dat maakt de luxe tassen zo herkenbaar.

Louis Vuitton-tassen - objecten van begeerte

Keizerin Eugénie van Frankrijk (1826 - 1920) was fan van het eerste uur, maar de tassen van Louis Vuitton zijn nog steeds buitengewoon populair. Dat is mede te danken aan Marc Jacobs, de huidige hoofdontwerper die sinds 1997 werkt voor Vuitton. Hij heeft het succes voortgezet en creëert die geweldige Louis Vuitton-tassen voor ons. Mijn beste investering. Zo omschrijft Carrie Bradshaw haar eerste handtas van Louis Vuitton in Sex and the City. Voor meer informatie over luxe handtassen kun je terecht bij onze klantenservice via +49 800 240 44 30. Bekijk bij fashionette – de grootste webshop van Duitsland voor designer tassen & accessoires – 60 exclusieve ontwerpers zoals Yves Saint Laurent en Tod's.