Manzoni 24

MANZONI 24 JASSEN & JASSEN – VAN KLEIN FAMILIEBEDRIJF TOT MONDIALE RELEVANTIE

Manzoni 24, geworteld in het hart van Milaan, belichaamt een beweging die de essentie van het moderne bontconcept vertegenwoordigt. In de vroege jaren vijftig werden beroemdheden, dames uit de high society en filmsterren vaak afgebeeld in weelderige, dramatische bontjassen die symbool stonden voor glamour. Precies in die tijd werd het familiebedrijf Condorpelli in Milaan opgericht, dat achter Manzoni 24 staat en in korte tijd een van de belangrijkste bontproducenten van Europa werd.

DE REVOLUTIE IN BONTONTWERP VAN MANZONI 24

Het label Manzoni 24 creëert exclusieve bontmode en combineert daarbij stijl en vakmanschap. De luxueuze collecties overtuigen met stijlvolle silhouetten waarin zelfs de edelste bontsoorten zijn aangepast aan een moderne, eigentijdse stijl. Elk kledingstuk weerspiegelt harmonie en compatibiliteit, of het nu een bontvest, een kasjmierjas of een gebreid product is. De diverse materiaalcombinaties van Manzoni 24 maken de exclusieve look compleet.

MANZONI 24: BONT MET OOG VOOR DE TOEKOMST

De lamsvachtjassen van Manzoni 24 zijn een vlaggenschip voor het merk, dat veel waarde hecht aan ethiek en duurzaamheid. Alle bontsoorten in de jassen zijn gecertificeerd en elk artikel kan worden getraceerd om te zorgen voor naleving van de strengste voorschriften. Het bedrijf zet zich in voor ethisch handelen en garandeert zo een duurzame vorm van luxe. Manzoni 24 staat voor een nieuw tijdperk van bontmode die lichtgewicht, ongevoerd en geschikt is voor elke gelegenheid.

Blader door de huidige selectie van de Manzoni 24 collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor verdere informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.