nlPopup

Marc by Marc Jacobs Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Marc by Marc Jacobs ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Marc by Marc Jacobs tassen & accessoires

Hij is de diva van de catwalk. Zijn fashionshows beginnen meestal een uur te laat, hij draagt rokken en heeft een Spongebob-tattoo laten zetten – Marc Jacobs: duidelijk geen gewone man. Hij was de zoon van een Joodse familie uit New York. Hij is de carrièreladder opgeklommen, want sinds 1997 was hij hoofddesigner bij Louis Vuitton.

Marc by Marc Jacobs

Toen zijn tweede modelijn Marc by Marc Jacobs in 2001 in de winkel kwam, was zijn label Marc Jacobs al jarenlang succesvol. De creaties van Marc by Marc Jacobs zijn innovatief en speels. De handtassen van Marc by Marc Jacobs in het bijzonder zijn een populair accessoire. Met een tas van Marc by Marc Jacobs wordt elke outfit een blikvanger. De uitvinder van de grunge look herdefinieert zich altijd opnieuw en bewijst zijn groot talent met elke nieuwe Marc by Marc Jacobs collectie. Marc Jacobs verveelt zich gegarandeerd nooit. Verschillende fashion awards doen zijn onmiskenbare stijl eer aan en bevestigen hem in zijn kunst. In juli 2011 ging hij voor de eerste keer naar Duitsland voor de Berlin Fashion Week. Sterren van over de hele wereld houden van zijn look. Gun jezelf je Marc by Marc Jacobs handtas en bestel een van de begeerde creaties heel eenvoudig online van thuis uit bij Fashionette. 

Voor meer informatie over Marc by Marc Jacobs tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Marc by Marc Jacobs meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Lamarthe, Chloé, Kenzo en Miu Miu.

Zoekcriteria