Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten

Waardebon van 20% op alle niet-afgeprijsde artikelen, Code*:Surprise17

X

Marjana Von Berlepsch

{{ results }} artikelen

Marjana von Berlepsch armbanden en kettingen online kopen

Onder de naam „Noble Accessories“ bracht de uit München afkomstige Marjana von Berlepsch in 2003 haar eerste sieradencollectie op de markt. Nobel - hiermee sla je de spijker op zijn kop, want haar sieraden zijn gemaakt van de beste materialen en alleen te verkrijgen in geselecteerde winkels over de hele wereld.

Niet alleen fashion fans vechten om haar creaties, maar ook populaire modetijdschriften tonen regelmatig armbanden en kettingen van Marjana von Berlepsch. Dat is niet zo verwonderlijk, want als voormalig moderedactrice van de Duitse en de Spaanse Vogue, weet zij wat populair is in de fashionscene.

Marjana von Berlepsch - „modebewust, maar niet versierd of verkleed“

Dat dit motto voor Marjana von Berlepsch belangrijk is, blijkt duidelijk uit de designs van haar kettingen en armbanden. Haar handelsmerken zijn vooral de weelderige armbanden met hoogwaardige stenen, het fijnste leer en de met liefde gekozen details. De materiaalmix komt bij zowel de kettingen als de armbanden niets te kort, want de opvallende creaties moeten niet alleen 's avonds een eyecatcher bij de avondjurk vormen, maar ook het dagelijkse outfit aanvullen en tot stralen brengen.

Voor meer informatie over Marjana von Berlepsch tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek ook andere exclusieve sieradendesigners, zoals Isharya, Philippe Audibert of Gabriele Frantzen.

Veiligheid bij betaling en verzending

Bezoek onze boetiek in Düsseldorf

Loading ...