Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Nadine Eismann

{{ results }} artikelen

Nadine Eismann

Het jonge modetalent

fashionette heeft bij de start van het nieuwe jaar een gloednieuw nieuwkomerlabel ontdekt voor jullie: de bags van Nadine Eismann zijn absoluut outstanding, compleet handgemaakt en voor de volle 100% Made in Germany!

Met haar naam staat Nadine Eismann voor extravagantie en perfectie. Deze eigenschappen brengt ze sinds februari 2016 als jonge onderneemster creatief tot uitdrukking met het traditionele handwerk van luxe tassen. De aanstormende ontwerpster designt en maakt alle styles in haar werkplaats in Stuttgart. Hierbij maakt ze uitsluitend gebruik van plantaardig gelooid leder en hoogwaardige materialen uit Italië en België - we like!

Overigens: al met haar collectie accessoires "La Maravilla Emmascarada", die geïnspireerd is op het Mexicaanse worstelen, en waarmee ze in 2015 haar ontwerpstudie aan de universiteit van Pforzheim afsloot, zorgde ze voor veel opzien; ze lande bij de tien finalisten van de "International Talent Support"-wedstrijd en won bovendien de PREMIUM Young Designers Award.

 

Nadine Eismann Handtassen bij fashionette Online Shop

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...