Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Newcomer

Newcomer

{{ results }} artikelen

Fashion forward!

Jonge trend-labels bij fashionette

Veel hippe nieuwkomers uit de mode-hotspots van deze wereld maken nu deel uit van onze tassencollectie!

Vanaf nu vind je bij fashionette de nieuwste styles uit Bella Italia van labels zoals SALAR, Pinko en Serapian Milano – met zorg ambachtelijk verwerkt leer, in ultramoderne interpretatie –, alsmede spannende designs uit Swinging London van de jonge ontwerpster Sophia Webster of vrouwenkenner Ted Baker.

Scene-labels zoals het Berlijnse merk Agneel of de New Yorkse designstarter Mansur Gavriel ronden met clean urban chic onze exclusieve newcomer-selectie af – veel plezier bij het ontdekken!

Giancarlo Petriglia

Luxe heeft een gezicht: Giancarlo Petriglia

Giancarlo Petriglia – een naam die extravagant en veelbelovend klinkt. Maar wie of wat schuilt er achter Fashionettes nieuwe ontdekking uit het mooie Italië?

Wij verraden het jullie: Karakteristieke tasdesigns die de traditionele kunst van het handwerk met moderne vormen en uitdagende charme samenbrengen! Giancarlo Petriglia die eerst o.a. als artistiek leider van het design departement bij Trussardi werkte, geeft zijn luxueuze bags een gezicht met een onmiskenbare toets - in de meest letterlijke betekenis van het woord.

Minstens even significant als het ontwerp zelf: Zijn logo bestaat uit twee mythische wezens die optreden als bewakers van het goud en de meest waardevolle zaken op aarde - ze weerspiegelen Giancarlo's visie op luxe, wat een uitdrukkelijke stempel drukte op het DNA van het merk, dat sinds 2012 bestaat.

A snob at heart

Achter de naam Le Snob gaat een echt power duo uit de modescène schuil: de styliste Bea Åkerlund, die reeds stars zoals Beyoncé, Madonna, Rihanna en Lady Gaga in de kleren heeft gestoken, en de creatieve directeur Robert Lussier, die actief was voor talrijke mode- en cosmeticamerken van luxeniveau.

Sinds de launch van haar accessoirelijn in 2015 zijn de bags van Le Snob, vooral onder scènekenners, meer dan zeer begeert. Hoogwaardig leder, moderne shapes en geraffineerde details kenmerken de draagbare kunstwerken van het jonge luxelabel. Het spreekt vanzelf, dat de newcomer Brand in het assortiment van fashionette niet mag ontbreken. Tenslotte zijn wij liefhebbers van tassen diep in ons hart allemaal een klein beetje "snobby" ... ;-)

Nadine Eismann

Het jonge modetalent

fashionette heeft bij de start van het nieuwe jaar een gloednieuw nieuwkomerlabel ontdekt voor jullie: de bags van Nadine Eismann zijn absoluut outstanding, compleet handgemaakt en voor de volle 100% Made in Germany!

Met haar naam staat Nadine Eismann voor extravagantie en perfectie. Deze eigenschappen brengt ze sinds februari 2016 als jonge onderneemster creatief tot uitdrukking met het traditionele handwerk van luxe tassen. De aanstormende ontwerpster designt en maakt alle styles in haar werkplaats in Stuttgart. Hierbij maakt ze uitsluitend gebruik van plantaardig gelooid leder en hoogwaardige materialen uit Italië en België - we like!

Overigens: al met haar collectie accessoires "La Maravilla Emmascarada", die geïnspireerd is op het Mexicaanse worstelen, en waarmee ze in 2015 haar ontwerpstudie aan de universiteit van Pforzheim afsloot, zorgde ze voor veel opzien; ze lande bij de tien finalisten van de "International Talent Support"-wedstrijd en won bovendien de PREMIUM Young Designers Award.

Ted Baker

Sooo ladylike!

Nieuw binnengekomen bij fashionette: Ted Baker - een label dat gevierd wordt vanwege zijn ultravrouwelijke must have uitstraling met grappige retro charme.

De tassencollectie van het modemerk, dat in 1987 door CEO Ray Kelvin in Glasgow werd opgericht, scoort met een spannende mix van pastelachtige fifties-flair, speelse strikjesdetails en puntige stijlelementen - meisjesachtig en nostalgisch, maar alles behalve stoffig. Geen wonder dus, dat zelfs stoere beroemdheden als Taylor Swift of Miranda Kerr zijn gevallen voor de styles van Ted Baker!

Rond het modemerk uit Londen is de laatste jaren een regelrechte fashionhype ontstaan - en dat zelfs, terwijl Ted Baker als enige designlabel nog nooit een reclameadvertentie heeft geplaatst...

Fashion forward

De bags van JW Anderson

JW Anderson - daarachter verbergt zich niemand minder dan de Noord-Ierse Jonathan William Anderson die al in 2008 met zijn eerste collectie opzien baarde tijdens de London Fashion Week. Hij gold hier als één van de controversieelste, maar toch ook baanbrekendste designers. Zo presenteerde hij o.a. transparante sieraden die insecten bevatten.

De androgene collectie van de 33-jarige laat de grenzen tussen de geslachten bijna verdwijnen. Zijn mode is zo innovatief dat hij al talrijke Design Awards heeft gewonnen. In september 2013 verwierf LVMH het meerderheidsbelang in het merk JW Anderson en droeg (daarnaast) de creatieve leiding van het handelsmerk Loewe over aan Anderson.

Het is dan ook niet vreemd dat ook de tassen van JW Anderson enorm populair zijn. Styles als de legendarische Pierce bag zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de fashion-metropolen - de mooiste modellen vindt je nu bij fashionette ...

From London with love

Sophia Webster is de rijzende ster aan de Britse accessoirehemel: de 32-jarige nieuwkomer richtte haar label op direct nadat ze aan de Royal College of Art was afgestudeerd. Sinds de lancering van haar debuutcollectie in het 2013 kon Sophia al talrijke onderscheidingen voor haar en haar uitstekende creaties op haar naam schrijven. Geen wonder - tenslotte zit in de ontwerpen heel veel liefde en passie! Alle designs tekent de Britse met de hand, zo ook de kenmerkende vlinders, die als sierlijke applicatie over de tassen fladderen en bij ons voor acute kriebels in de buik zorgen...

 

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...