Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Pop art bags

De kunstliefhebster: niemand kent de scene beter dan zij. Ze is creatief, individueel en uniek en brengt in elke galerie iets teweeg.
Alle handtassen

Popart tassen: lekker artsy!

Vernissages en exposities zijn events geworden waar mensen zich graag extra mooi voor opdoffen. All black lijkt het uniform van de kunstscene. Maar je ziet gelukkig ook het tegendeel dat niet kleurrijk genoeg kan zijn. Contrasterende kleuren, color blocking en dessins zetten de toon, ook bij designer bags. Popart is het toverwoord! Een naam die vaak in een adem genoemd wordt met de trendy appropriation art is Moschino. Het label presenteert draagbare meesterwerken en bewijst opnieuw hoe goed mode en kunst samen kunnen gaan. Daarvoor kun je ook terecht bij Alessandro Enriquez, Marc Jacobs en Guess. Popart tas of rugzak, uiteraard met bonte patches en artistieke prints!

Poppy, artistieke accenten, want leuk mag!

Klassieke kleuren zijn hier natuurlijk ondenkbaar. Pastels en beigetinten zijn uiteraard te elegant. Dus zijn het cartoon prints op hengseltassen en ballonteksten wat de klok luidt op shoppers. Ook op mini bags zie je popartmotieven terug. Een groot voordeel: over de rest van je outfit hoef je je verder niet druk te maken. Handig als je weinig tijd of zin hebt! Popart tassen komen het best tot hun recht bij ingetogen outfits. Een popart tas staat bijvoorbeeld perfect bij blue jeans en een wit shirt. Arty overkill is immers alleen weggelegd voor de echte waaghalzen onder ons. Dus hoezo mode is moeilijk?