Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Prada Portemonnees

Alle Sales

Helaas hebben we bij dit zoekbegrip geen producten.
Probeer het opnieuw met andere trefwoorden of filters.

Prada Portemonnees & portefeuilles

Wat moet je met geld als je het niet eens voor alle mogelijke dingen uit zou mogen geven? De briefjes gewoon in je broekzak verfrommelen, is waarschijnlijk niet de beste oplossing. Daarom zijn er prachtige portemonnees in alle kleuren, maten en designs. De keuze is dus niet zo eenvoudig. Bij Fashionette vind je online prachtige modellen van Prada . Ook in de actuele collecties vind je vast en zeker de geschikte portemonnee die perfect bij jou past. Kleine portemonnees of grotere varianten met ontelbare insteekvakjes. Jij beslist hoe je je pasjes en geld het liefst wilt vervoeren.

Een mooie portemonnee is minstens net zo belangrijk als een handtas. Denk er eens over na hoe vaak per dag je je portefeuille in handen hebt. Het begint 's morgens al bij een broodje of een coffee to go, en vervolgens gebruik je je portemonnee nog ontelbare keren. Iedereen kan zelf kiezen hoe hij zijn portemonnee organiseert. Gevuld met ontelbaar veel pasjes en foto’s, of enkel en alleen met het geld dat je nodig hebt – bij zoveel verschillende modellen is het heel eenvoudig om alles op zijn plek te houden.

Prada: koninklijk en tijdloos

Een must voor luxe looks: de legendarische Prada accessoires. Een Prada Portemonne is een must-have voor de veeleisende trendsetter en staat als geen ander symbool voor het genieten van luxe. De Prada Portemonnees is niet alleen voorzien van haar typische logo, maar ook van een onmiskenbare look. Daarom is ze een luxueus stijlstatement en een echte must voor de chique garderobe. Het merk werd in 1913 opgericht door de gebroeders Mario en Martino in het prachtige Milaan. Vervolgens werd het luxe label door de kleindochter Miuccia Prada baanbrekend omgevormd. Wat eerst een eenvoudige verkoop van lederwaren voorstelde, werd later een van de bekendste modelabels over heel de wereld. De omgekeerde driehoek van het bedrijfslogo werd een onmiskenbaar handelsmerk van de altijd nieuwe Prada Portemonne Collectie.