Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Ray-Ban Clubmaster

De Ray-Ban Clubmaster is terug. Het model uit de jaren 80 met zijn markante vormgeving is en blijft een populaire modeklassieker.

Cultmodel: Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban is een van de populairste labels van het zonnebrillensegment. Het Amerikaanse merk onderscheidt zich met zijn hoogwaardige modellen, en met de Clubmaster in het bijzonder, van andere producenten. Het model verscheen in 1986 en was op een unieke manier geïnspireerd op de retrolook. Het verwierf de ultieme cultstatus via films als The talented Mr. Ripley en Malcolm X. Ook sterren als Emma Watson, Beyoncé en Taylor Swift hebben er een flink steentje aan bijgedragen door de Clubmaster perfect te integreren in hun vrijetijdsoutfits. De vorm grijpt terug op de in de jaren vijftig zo populaire brownline glasses. De monturen worden namelijk gedomineerd door de bovenrand die het verloop van de wenkbrauwen nabootst. In het model van de Ray-Ban Clubmaster komen de Wayfarer en Aviator look prachtig samen. Net als de Clubmaster beleeft ook de Wayfarer uit de jaren 80 nu zijn comeback en is populairder dan ooit.

On the sunny side of life: Ray-Ban

De Ray-Ban Clubmaster is een veelzijdig model voor vrouwen die in het dagelijks leven graag moderne en retro-elementen mixen. Het cultmodel harmonieert vooral met sportieve outfits geïnspireerd op de trends uit de jaren negentig. Gebleekte mom jeans, witte sneakers en een bag van Coccinelle of een Love Moschino en je bent op en top gestyled voor je zaterdagse brunch of een rondje over de markt. Strenge business suits of vrouwelijke kokerrokken voorzie je ermee van een casual accent. Elegante looks met klassieke pumps krijgen iets verfrissends en lossers met de zonnebril. We hebben een mooie Clubmaster-selectie voor je gemaakt uit de Ray-Ban collectie: aan jou de keuze. Tijdloze modellen in zwart of havanna met donkere glazen doen het altijd goed. Een geraffineerde houtoptiek of gekleurde glazen zijn perfect voor stijlvolle accenten bij je vrijetijdslooks.