Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Prada Riemen

Trendy Prada riemen bij Fashionette online bestellen

De tijd waarin een Prada riem alleen maar bruin en handig moest zijn, is voorbij. Vandaag worden ze meer en meer gebruikt als trendy accessoires die aan geen enkele outfit meer mogen ontbreken. Het oorspronkelijke doel van onze riemen is om onze broek te houden waar ze hoort. De moderne designs van de nieuwe riemen doen dit doel bijna vergeten. De kleurrijke patronen, het mooi verwerkte leer en de weelderige gespen zijn te mooi om waar te zijn.

De riem in zijn veelvoud: mix and match

De actuele riemen kennen geen grenzen. Van de elegante businesslook tot de stoere avondoutfit, bij ons vind je de passende riem voor je outfit. Combineer je nieuwe favoriete accessoire eenvoudig met de meest verschillende looks. Ontdek hoe veelzijdig een riem kan zijn en hoe ze je outfit kunnen accentueren.

Struin door ons assortiment en laat je inspireren door onze verschillende Prada modellen.

Voor meer informatie over Prada Riemen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Prada meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals MCM, Tod´s, Guess en Abro.