Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen
Alle Sales

Helaas hebben we bij dit zoekbegrip geen producten.
Probeer het opnieuw met andere trefwoorden of filters.

Gucci Rugzakken bij Fashionette

Deze trend mag je zeker niet onderschatten! Alle soorten rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren werden de rugzakken nog gezien als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement waardoor ze steeds vaker op straat te zien zijn. Als dat te veel van het goede is, dan kun je ook kiezen voor eenvoudigere varianten van Gucci. Maar weinig tassen zijn zowel stijlvol als functioneel. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk allang niet meer alleen maar populair voor excursies en citytrips, maar laten ook in het dagelijkse leven zien wat ze kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al je documenten uitstekend vervoeren.

Gucci: Van zadelmaker tot luxe designer

Het bedrijf werd in 1921 opgericht door zadelmaker Guccio Gucci en kon zich al snel in de modewereld vestigen. Gucci rugzakken accentueren elke grote verschijning en belichamen de zelfbewuste stijl van grote fashion iconen. Altijd elegant, ladylike en bovendien bijzonder en uniek - dat is typerend voor Gucci. Struin hier bij Fashionette door de actuele collectie en vind je favoriet van Gucci. Wij bieden je een uitgebreid assortiment Gucci handtassen en accessoires. Vervul je langgekoesterde droom en bestel je persoonlijke must-have gemakkelijk online.

Voor meer informatie over onze Gucci Rugzakken staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette ook andere exclusieve designers, zoals Ralph Lauren, Dolce & Gabbana en Valentino.