Guess trekt de sterren aan

Het label weet altijd opnieuw de beroemdste sterren voor zich te winnen. Het maakt niet uit of het nu een model of een fan is die graag de voorkeur geeft aan de sexy designs. Dat is niet echt verrassend, want de designs zijn niet slechts highlights, maar doorgaans ook stijlvol en altijd toonaangevend. Ontdek in onze nieuwe Guess collectie je persoonlijke favoriet: een Guess Rugzakken. De creativiteit van de designer lijkt bijna onuitputtelijk, toch zijn de Guess-artikelen altijd te herkennen. Vind in onze actuele Guess collectie jouw favoriete Guess tBackpacks en koop je nieuwe liefde eenvoudig en probleemloos online met een enkele muisklik.

Guess Rugzakken bij Fashionette

Deze trend mag je zeker niet onderschatten! Alle Guess rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren werden de rugzakken nog gezien als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement waardoor ze steeds vaker op straat te zien zijn. Maar weinig tassen zijn zowel stijlvol als functioneel. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk allang niet meer alleen maar populair voor excursies en citytrips, maar laten ook in het dagelijkse leven zien wat ze kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al je documenten uitstekend vervoeren.

Voor meer informatie over onze Guess Rugzakken staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette ook andere designers, zoals Ralph Lauren, Dolce & Gabbana en Valentino.