Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Liebeskind Berlin rugzakken

Alle Sales

Helaas hebben we bij dit zoekbegrip geen producten.
Probeer het opnieuw met andere trefwoorden of filters.

Liebeskind Berlin Rugzakken bij fashionette

Trendfashion uit Berlijn – dat is Liebeskind Berlin. Het jonge label uit Berlin-Kreuzberg is succesvol in heel Europa en intussen geen geheim meer, maar een echt cultmerk. De gezichten achter het merk zijn de ontwerpers Julian, Johannes Rellecke en Semih Simsek. „Creatief in Kreuzberg“ is hun motto dat ze in hun collecties altijd opnieuw weerspiegelen. De hoogwaardige verwerking en de onbezorgde, frisse designs maken de casual accessoires erg populair. Niet al te gek, maar geschikt voor dagelijks gebruik. Betaalbaar en stijlvol. Dat zijn Liebeskind Rugzakken voor de fashionliefhebsters van de stad.

Liebeskind: Persoonlijk, altijd met liefde voor detail en steeds toonaangevend

Deze trend mag je zeker niet onderschatten! Alle Liebeskind rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren werden de rugzakken nog gezien als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement waardoor ze steeds vaker op straat te zien zijn. Maar weinig tassen zijn zowel stijlvol als functioneel. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk allang niet meer alleen maar populair voor excursies en citytrips, maar laten ook in het dagelijkse leven zien wat ze kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al je documenten uitstekend vervoeren.

Voor meer informatie over onze Liebeskind Berlin Rugzakken staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082. Ontdek Liebeskind Berlin bij Fashionette ook andere designers, zoals Ralph Lauren, Dolce & Gabbana en Valentino.