Moschino rugzakken

Moschino Rugzakken bij Fashionette

Deze trend mag je zeker niet onderschatten! Alle Guess rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren werden de rugzakken nog gezien als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement waardoor ze steeds vaker op straat te zien zijn. Maar weinig tassen zijn zowel stijlvol als functioneel. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk allang niet meer alleen maar populair voor excursies en citytrips, maar laten ook in het dagelijkse leven zien wat ze kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al je documenten uitstekend vervoeren.

The world of Moschino tassen & Rugzakken

Het Italiaanse modehuis Moschino is opgericht in 1983, toen de oprichter Franco Moschino zijn eerste eigen collectie voorstelde. Als assistent van Gianni Versace was de ex-kunststudent al actief in de modewereld. Daar kon hij inspiratie opdoen voor zijn latere carrière als designer. Zowel zijn kleding als de populaire Moschino Rugzakken getuigen van een creatieve combinatie van extravagante en vrouwelijke elementen. Of het nu opvallende strikjes zijn, de populaire geruitte look of een speels goudkleurig hangertje – de kostbare Moschino Rugzakken verrijken elke outfit. Duik in de fantasievolle wereld van Moschino en laat je betoveren door de innovatieve designs van de Moschino Rugzakken.

Voor meer informatie over onze Moschino Rugzakken staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette ook andere designers, zoals Ralph Lauren, Dolce & Gabbana en Valentino.