Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Sale %

Alle Sales

De perfecte merktassen voor jouw stijl

Op fashionette.nl vind je meer dan 100 verschillende designers met een uitgebreid aanbod aan merktassen en accessoires. De tijdloze klassiekers, de nieuwste handtassen van diverse toplabels of innovatieve, jonge designers: bij ons vind je precies de juiste designertas voor jouw persoonlijke stijl.

Van wereldberoemde klassiekers tot aan goed bewaarde geheime tips

Met handtassen van topmerken als Gucci, Miu Miu, MCM en Prada bieden we je een groot aanbod aan klassieke modellen. Door hun tijdloze karakter weten ze je te overtuigen en zullen ze je nog jarenlang begeleiden bij alles wat je doet. Dankzij de uitstekende kwaliteit en verwerking staan deze luxe merktassen hoog op het verlanglijstje van liefhebbers. De it-bags van het seizoen zijn, naast de klassiekers, uiteraard ware highlights: bij modellen zoals de „Dionysus, Alexa Bag of de Drew“ gaan de harten van echte fashionista's sneller slaan.

Zoek je een voordeliger alternatief voor dure luxe labels en afwisseling in je kledingkast? Dan bieden wij je merktassen van populaire modehuizen zoals Liebeskind, Ted Baker of Michael Kors aan. De merken hebben klassieke basics die je zowel in de zomer als in de winter overal mee kunt combineren. Ook deze labels gebruiken de meest actuele trends van het seizoen in hun veelvuldige collecties.

Onze jonge upcoming designers, zijn echt een tip voor de trendsetter die van individuele, unieke en opvallende dingen houdt. Over het algemeen worden de superchique merktassen gekenmerkt door jonge, innovatieve designs in combinatie met een passende prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij mogen een hoogwaardige verwerking, exclusieve materialen en uitstekende kwaliteitsnormen natuurlijk niet ontbreken. Als je op zoek bent naar merktassen die écht uniek zijn of naar nieuwe, frisse looks, laat je dan zo nu en dan eens inspireren door deze designs.