fashionette in de Sale

Accessoires van fashionette

De passie voor tassen staat bij fashionette op de eerste plaats: daarom is het vanzelfsprekend dat ook wij een assortiment eigen accessoires ontwerpen, dat voldoet aan de stijlvolle eisen van elke moderne vrouw. Volgens het motto „Mix and Match“ wordt jouw tas met onze key rings in een handomdraai een uniek stuk! En de knalrode portemonnee die uit je designer tas tevoorschijn komt? Deze bewijst dat je met color blocking volledig in de mode bent. Promoot jezelf tot styliste en geef je tassen een eigen look!

Pimp your bag of vaarwel zoektocht naar je sleutels

Bij fashionettes „Pimp Your Bag“ voor sleutelhangers spreekt het nut ervan voor zich. De kleurrijke pompons van pels geven je genoeg vrijheid om creatief te werk te gaan. De sleutelhangers zijn met een clip bevestigd en de luxe bag krijgt in een handomdraai een modieuze upgrade. Bovendien past de pluizige vriend uitstekend bij je sleutelbos: de pompons zien er namelijk niet alleen geweldig uit, maar ze helpen je ook bij de zoektocht naar je sleutels in je tas! Deze pluizige bal vind je namelijk meteen, waardoor je de huisdeursleutel al snel beethebt.

Portemonnees die we graag tevoorschijn halen

Fashion pieces die net zo stijlvol en handig zijn als de key chains? Wallets van fashionette! Na het middageten, tijdens je shoppingtour en 's avonds in de plaats van een clutch: de handige portemonnees zijn voor ons onvervangbaar. Fijn dat uit deze dagelijkse items zich ook als stijlvolle fashion pieces kunnen ontpoppen. De leren accessoires zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en zetten de puntjes op de i. De vraag waar je portemonnee vandaan komt, wordt vanaf nu standaard aan de kassa. Wie had ooit gedacht dat betalen ook leuk kan zijn?! PS Onze nieuwe, kleine favorieten zijn ook perfect geschikt als geschenk voor een verjaardag!