Loafers & ballerina schoenen in de Sale

Alle Sales

De ballerina als samensmelting van moderne trends en traditie

Na de wereldwijde hype van de trendschoen tot in de jaren 60, slaagde hij er in de jaren 80 opnieuw in om het hart van de modebewuste vrouw te veroveren. Tot op de dag van vandaag behoren de platte Evergreens tot het standaardrepertoire van een goedgevulde kledingkast.

Fashionette biedt een gevarieerde selectie van modellen en trendlabels zoals Michael Kors aan. Ben je op zoek naar trendy it-pieces of hou je meer van tijdloze klassiekers? Bij ons vind je gegarandeerd je nieuwe favoriete paar! Van bekende designers zoals Valentino, Christian Louboutin en Prada of hippe streetstyle labels Valentino en Chiara Ferragni – Fashionette biedt een ongeëvenaarde selectie van eersteklas merken en een groot assortiment.

Fashionette legt de wereld van ballerina’s aan je voeten – shop jouw nieuwe favoriet in de sale

Al in de jaren 50 begon het succesverhaal van de favoriete platte schoen met actrice Audrey Hepburn. De kinderdroom van de stijlicoon was het om een ballerina te worden. De beroemde, Italiaanse schoendesigner Salvatore Ferragamo ontwierp voor haar filmrol de eerste platte schoen in het geliefde silhouet. De chique damesschoen werd het kenmerk van de Hollywood-sterren. Vooral nadat de ballerina op de cover van Vogue werd laten zien, ontrafelde er zich een kleine revolutie die vervolgens door vrouwen over de hele wereld werd geliefd. Een nieuwe trendschoen was geboren! Sindsdien kunnen we ons nauwelijks een leven voorstellen zonder de comfortabele dagelijkse begeleider. De op ballet geïnspireerde klassieker verlengt optisch het been en creëert een delicate, vrouwelijke uitstraling. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling met je beste vriendin of als elegante begeleider voor op kantoor – ballerina’s in de sale zijn sindsdien een universeel wapen van de schoenenkast.

Overtuig jezelf van onze lievelingsstukken in de sale en bestel snel en betrouwbaar onze actuele trends online!

Heb je nog vragen over onze designer ballerina‘s in de sale? Dan staat onze klantenservice op 020 808 6082 graag voor je klaar! Als je van elegante ballerina’s houdt, kijk dan ook eens bij andere designers zoals Longchamp, Valentino oder Chloé bij Fashionette.