Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Shoppers in de Sale

Alle Sales

Shopper tassen

Elke vrouw kent dit probleem wel – de handtas staat op springen. Kleine tassen zijn echt schattig, maar voor dagelijks gebruik moet het gewoon een maatje groter zijn. Een shopper is de ideale oplossing.

In shoppers past alles

De naam shopper zegt het al. In deze damestas is er altijd plaats voor meer. Alles wat je overdag nodig hebt (of denkt nodig te hebben), past gemakkelijk in deze tas: portemonnee, make-up tasje, laptop, documenten, paraplu, zonnebril en misschien nog een dun jasje. Na het werk nog snel naar de stad? Ook geen enkel probleem – met een shopper is alles mogelijk, zelfs een spontane inkoop doen.

Multitalent shoppers

In het Engels worden shoppers ook "carry all" genoemd en die naam spreekt boekdelen. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan de kwaliteit als je de juiste shopper wilt kiezen. Het hengsel moet bijvoorbeeld goed vasthangen aan de rest van de tas en veel kunnen dragen. Ook mogen ze niet te dun en te kort zijn, zodat het draaggevoel nog aangenaam is als de tas helemaal gevuld is. Bovendien mag de tas niet vervormen als ze vol zit. Minderwaardig materiaal krijgt snel deuken of rekt uit.

Het is maar goed dat Fashionette enkel de beste merken in de webshop vertegenwoordigt. De eerste plaats waar je bij ons voor shoppers moet zijn, isMCM en Michael Kors. Maar ookLauren Ralph Lauren heeft mooie modellen. Qua luxe kan Tod’s niemand iets wijsmaken als het om shoppers gaat.

Een shopping bag moet in de kledingkast van elke vrouw te vinden zijn. Want niet alleen voor dagelijks gebruik zijn deze designer tassen ideaal. Ook voor een picknick of een uitstapje naar het strand, of zelfs als handbagage in het vliegtuig kun je deze tassen gebruiken. Je ziet dus dat de mogelijkheden van een shopper eindeloos zijn. Bij Fashionette kun je shoppers van al je lievelingsmerken online bestellen.