Slippers in de Sale

Alle Sales

Designer slippers en loafers als internationaal mode-statement

Hoewel de VS wordt beschouwd als de geboorteplaats van de dames loafers en slippers, werd het modieuze model in zijn diversiteit al snel overzees bekend en geliefd. Zo zijn er bijvoorbeeld velen die de klassieke loafer met het typische Brit-Chic, in combinatie met een Burberry trenchcoat en een fijne trui als toonbeeld voor de Britse look associëren. De modebeweging vond uiteindelijk zijn weg naar het stijlbewuste Italië, waar Gucci zijn volmaakte loaferdesigns met bit-versiering ontwierp. Deze modellen werden daardoor niet alleen een essentieel onderdeel van de jaarlijkse Gucci-collecties, maar vinden verschillende varianten zoals de Princeton ook ononderbroken hun weg naar de voeten van stijliconen van onze tijd. De loafer heeft zichzelf allang bewezen in de modewereld, bewijs ook jouw gevoel voor stijl en geef je look een ultieme update met onze loafers in de sale.

Welke soorten loafers zijn er?

De bekendste loafer is waarschijnlijk de pennyloafer of ook wel de collegeschoen. Deze wordt gekenmerkt door een dwarse gleuf boven de wreef. Naast de pennyloafer is er ook nog de Tasselloafer, de Prince Albert slipper of met een elastische bandinzet de Elasticloafer. Bekijk onze collectie loafers & slippers in de sale en vind het perfecte model voor jou!

We love Loafers! Shop de chique klassieker in de sale nu bij Fashionette

Gucci, Prada, Tod’s – deze modehuizen hebben hun succes vooral aan hem te danken: de loafer. Of hij nou van suède, nappaleer of zelfs lakleer is gemaakt, het tijdloze design van de loafer en de slipper is tot op de dag van vandaag erg geliefde bij Fashionista’s en niet meer weg te denken uit onze garderobe. Al vanaf de eerste ontwerpen van de geliefde favoriet in begin jaren 20, was deze direct een succes in de VS. Vooral in de Amerikaanse elite-colleges werden designer loafers & slippers in de sale het toonbeeld voor de Ivy League. Daarnaast wordt de trendy loafer met hak niet slechts als stylisch schoeisel beschouwt, maar laat zich ook perfect als uniseks-schoeisel combineren en past daardoor bij elke stijl. Tot op heden combineren man en vrouw coole designs zoals de Tassel-loafer met bloezen, chino-broeken en kousen waardoor de populariteit van de trendy university-look blijft bestaan.

Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 020 808 6082. Als je nu al fan bent van de loafers en slippers in de sale, neem dan een kijkje bij onze Designer schoenen en andere merken zoals Longchamp, Valentino oder Chloé in onze onlineshop.