Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Verzending & levering

~
Klantenservice
Verzending & levering

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Europa zijn € 0.

Levering op een voorkeursadres

Wij leveren niet alleen op het factuuradres. U kunt uw bestelling ook naar een ander adres laten sturen, bijvoorbeeld naar uw werk. Houd rekening met het volgende: Alleen u of een geautoriseerde postkamer mag de levering in ontvangst nemen in dit geval.

Transportschade

Voordat u uw levering accepteert, verzeker u dat er geen beschadigingen aan de buitenkant van het pakket zijn. Indien wel, weiger de aanvaarding van het pakket.
Na ontvangst van de levering, open uw pakket onmiddellijk.
Als u een fout of schade aan een product ziet, neem dan alstublieft foto's van het product en neem zo spoedig als mogelijk contact met onze klantenservice op.
Als er één of meer artikelen ontbreken, neem alstublieft onmiddellijk contact op met onze klantenservice, aangezien UPS een onderzoek aangaande uw zending moet starten. Houd het pakket op een veilige plaats, want dit moet opgehaald worden en onderzocht door UPS. Als UPS het pakket niet kan ophalen, kan uw verzoek niet verwerkt worden

Status van de verzending

Zodra uw pakket verstuurd is, ontvangt u een bevestigingsmail met een link om uw pakket te traceren. Zo kunt u eenvoudig de status van uw verzending volgen.

Retourneren

U kunt uw aankoop binnen 30 dagen retourneren via het retourlabel dat bij uw bestelling is ingesloten. Vul het retourformulier in en doe het samen met de Fashionette ID-kaart in het pakket dat u terug wilt sturen. Plak daarna het retourlabel op het ingepakte pakket. Houd er rekening mee dat we alleen retouren accepteren met een Fashionette ID-kaart. Zodra wij het teruggestuurde pakket hebben ontvangen, sturen wij u een bevestigingsmail en restitueren het bedrag van uw bestelling. Wij brengen geen kosten in rekening voor het retour zenden van pakketten met het Fashionette retourlabel van UPS. U kunt een retourzending organiseren door het pakket naar een UPS-toegangspunt / winkel te brengen. De retoure is gratis met ons eigen retourlabel. Als u een pick-up met UPS wilt kiezen of het paket met een ander koerier terug stuurt, merken wij aan dat deze dienst op u kosten door UPS wordt aangerekend.

De fashionette belofte
Snelle levering binnen 2-3 werkdagen!
30 dagen bedenktijd gegarandeerd!
Kopen op afbetaling mogelijk!
Gratis verzending en retournering!

Veiligheid bij betaling en verzending

Bezoek onze boetiek in Düsseldorf

Loading ...