Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Liebeskind Berlin Shopping Bags

Designer shopping bags from Liebeskind Berlin

Elke vrouw kent dit probleem wel – de handtas staat op springen. Kleine tassen zijn echt schattig, maar voor dagelijks gebruik moet het gewoon een maatje groter zijn. De shopping bag van Liebeskind Berlin is daarvoor de perfecte oplossing.

De naam shopping bag zegt het al; in deze tas is altijd plek voor meer. Alles wat je overdag nodig hebt (of denkt nodig te hebben), past gemakkelijk in deze tas: portemonnee, make-up tasje, laptop, documenten, paraplu, zonnebril en misschien nog een dun jasje. Na het werk nog snel naar de stad? Ook geen enkel probleem – met een Liebeskind Berlin shopper is alles mogelijk, zelfs een spontane shopping tour is geen obstakel meer.

Liebeskind Berlin Shopper tassen bij fashionette: urban chic voor elke dag

Trendfashion uit Berlijn – dat is Liebeskind Berlin. Het jonge label uit Berlin-Kreuzberg is succesvol in heel Europa en intussen geen geheim meer, maar een echt cultmerk. De gezichten achter het merk zijn de ontwerpers Julian, Johannes Rellecke en Semih Simsek. „Creatief in Kreuzberg“ is hun motto dat ze in hun collecties altijd opnieuw weerspiegelen. De hoogwaardige verwerking en de onbezorgde, frisse designs maken de casual accessoires erg populair. Niet al te gek, maar geschikt voor dagelijks gebruik. Betaalbaar en stijlvol. Dat zijn Liebeskind Shopper voor de fashionliefhebsters van de stad. Persoonlijk, altijd met liefde voor detail en steeds toonaangevend.

Een shopping bag van Liebeskind Berlin moet in de kledingkast van elke vrouw te vinden zijn. Want niet alleen voor dagelijks gebruik zijn deze designer tassen ideaal. Ook voor een picknick of een uitstapje naar het strand, of zelfs als handbagage in het vliegtuig kun je deze tassen gebruiken. Je ziet dus dat de mogelijkheden van een shopper eindeloos zijn. Bij Fashionette kun je shopping bags van Liebeskind Berlin online bestellen.

Het is maar goed dat Fashionette alleen de beste merken in de webshop vertegenwoordigt. Onze lievelings shopping bags vind je bijvoorbeeld bij MCM en Michael Kors. Maar ook Lauren Ralph Lauren heeft prachtige modellen en qua luxe kan Tod’s niemand iets wijsmaken als het om shoppers gaat.