Hej og velkommen: Horloges van Skagen Denmark bij Fashionette

De tijd als fundamentele constante had tot op heden meer dan duizend jaar nodig om ons in omvangrijke gedaanten te kunnen worden getoond. Van de klassieke oudheid, via de middeleeuwen, de nieuwe tijd tot aan de moderne tijd zijn horloges alomtegenwoordige metgezellen en een bestanddeel van ons leven. In het heden, waar de tand des tijds knaagt, rust een stad hoog in het noorden van Denemarken in onveranderde schoonheid.

Het vissersstadje Skagen is de oorsprong en de inspiratie van Skagen Denmark, internationaal een van de meest succesvolle horlogefabrikanten. De designonderneming begon in de jaren 90, toen Charlotte en Henrik Jorst nog in de kelder van hun eigen huis hoogwaardige horloges maakten, en is tegenwoordig een vast gegeven in de branche.

Skagen dames horloges met een onmiskenbaar karakter.

Skagen horloges kenmerken zich vooral door hun gevoel voor onvergankelijkheid. In de voortdurende stroom der tijd verlangt het Deense label juist datgene van haar modellen: infiniteit. Elegantie, kwaliteit en duurzaamheid moeten bij elk horloge aanwezig zijn en de oeroude ambachtelijke traditie weerspiegelen van het plaatsje waarnaar ze zijn vernoemd.

Skagen is een eigentijds lifestyle-merk. Toch is geen van de modellen overdreven designt. De stijl is duidelijk, minimalistisch en clean verliest echter de praktische kant ook niet uit het oog.

Het gebruik van kostbare en duurzame materialen zoals edelstaal, titanium, keramiek of fijn leer loopt als een rode draad door alle collecties van het merk.

Nomen est omen: Skagen horloges als bijzondere sieraden

Niet alleen de waarden en infiniteit van Skagen staan bij het Deens-Amerikaans modehuis op de eerste plaats, maar ook het buitengewone, het speciale. De naam zegt het al, want „Skagen“ komt uit het Oudnoors en betekent "eruit springen". Dit was zeker geen toeval.

Met de producten van Skagen Denmark draag je dus een bijzonder en eruit springend accessoire om je pols. Heb je een zwak voor hoogwaardige horloges bekijk dan ons assortiment eens wat beter. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082.