Vision & Philosophy


Onze Visie

Wij hebben de visie om vrouwen nog gelukkiger te maken met de mooiste tassen!

Hemels, verrassend en verrijkend: wij nodigen je uit om een tassenhemel met al haar prachtige facetten de ontdekken. Wij bieden meer dan 4.000 producten van de populairste designers aan die door ons inkoopteam met liefde zijn geselecteerd en verzameld. Deze verzameling bestaat uit luxe merken, de populairste premium labels en creatief jong talent.

Met merken als Prada, Gucci, Michael Kors, Burberry, Chloe, DKNY, Furla, Boss, Anya Hindmarch, Karl Lagerfeld, en MCM, bieden wij de beste selectie van de nieuwste IT-bags, alledaagse favorieten en de meest gezochte klassiekers.

Wie is fashionette ?

Fashionette definieert zichzelf als charismatisch en vriendelijk/beminnelijk – met passie, expertise en een buitengewoon gevoel voor mode. We zijn onafhankelijk, zo vrij om dat te dragen wat ons gelukkig maakt en altijd authentiek. Wij zijn van mening dat er meer dan de nieuwste IT-bag is of de laatste trend van het seizoen: elke dag zoeken en vinden wij nieuwe tassen en accessoires die ons hoofd op hol laat slaan.

Voor ons is een handtas veel meer dan “slechts” een tas: het is een persoonlijk statement. Een bijzondere schat die onze waardevolste spullen meevoert en daarnaast onze look net even afmaakt.

Wij zijn echter net zo gepassioneerd bij het selecteren van onze aantrekkelijke accessoires, schoenen en horloges – voor ons bestaat er niet zoiets als louter functionaliteit!

Fashionette is in 2008 opgericht en is derhalve de eerste onlineshop in Europa voor authentieke designer tassen, horloges, schoenen, zonnebrillen en veel meer.

BEKIJK ONZE TASSEN COLLECTIE