Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Streetstyle tassen

Milan, Parijs, Berlijn, New York, Stockholm: creatieve fashion bloggers en influencers leveren niet alleen nieuwe styling-ideeën, maar dragen ook bij aan een superactueel straatbeeld.
Alle handtassen

Spotted: de styles van de straat

Tot een paar jaar geleden putten we onze inspiratie nog uit modebladen zoals InStyle, Vogue en Glamour. Tegenwoordig doen modeliefhebbers overal inspiratie op: van Milaan tot New York. van Instagram tot Pinterest. Er is een complete generatie fashionbloggers opgestaan die vrouwen wereldwijd 24/7 voorziet van stylingtips voor elke gelegenheid, stijlrichting inclusief tassen uit alle metropolen van de hele wereld. Zie bijvoorbeeld Milaan waar tassen van Dolce&Gabbana, Gucci en Fendi het straatbeeld bepalen met hun felle kleuren en met bonte prints. Hoe opvallender hoe beter is hier het devies en geen wonder, want Italië is het niet voor niets het land van de hartstocht en levensvreugde. Ook modieus, maar dan vrouwelijker is de tassenmode in Frankrijk: van de Champs-Élysées tot Avenue Montaigne bepaalt de Parijse chic het straatbeeld. Uiteraard voeren hier vooral Franse merken de boventoon: Chloé, Céline en Saint Laurent. Berlijn en New York zijn wat dat betreft de ultieme tegenvoeters. De looks zijn vooral urban en strakker. Hier gaat de voorkeur uit naar bijvoorbeeld Bao Bao, Balenciaga en Mansur Gavriel met avantgardistische vormen en formaten.

Van de modemetropolen naar je eigen kledingkast – dit zijn de beste streetstyle sterren om de kunst vanaf te kijken

Wat er bij de bloggers, ontwerpers en modeprofessionals uitziet als toevallig bij elkaar geraapt, zijn goed doordachte styling concepten! En geen nood: hier zijn de beste tips om je te laten inspireren. Helemaal hot: tassen van Gucci! Vooral de belt bags en velourstassen zijn de favorieten op de straten. Duitse bloggers als Caro Daur en Aylin König worden regelmatig met de favo trendbags gespot. Blogger Aimee Song (Song of Style) kiest bij voorkeur streetstyle bags van Louis Vuitton. Gala Gonzales (Amlul) is meer Valentino. It girl Olivia Culpo is vooral klassiek georiënteerd en wordt regelmatig gekiekt met Tod’s, Chanel of Saint Laurent."