Thomas Sabo

Alle Sales

Ontdek de wonderbaarlijke wereld van Thomas Sabo Sieraden

Het glinstert en schittert in onze onlineshop: Straal als nooit tevoren met de kettingen, armbanden en oorbellen van Thomas Sabo! Of het nou zilver, geelgoud of roségoud is: de moderne en luxe sieraden zijn de perfecte accessoires voor elke outfit en gelegenheid. Van minimalistisch tot verspeeld en van klassiek tot rock – Thomas Sabo sieraden zijn veelzijdig en excentriek. Met een armband van witte zirkonia stenen die glinsteren als diamanten, sta jij bij elk event in de spotlight. Voor een minder opvallende look zorgen onze oorbellen of een subtiele ketting. De verschillende designs kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden: creëer jouw look en maak een individueel fashionstatement!

Hoe Thomas Sabo een sieradenimperium bouwde

Het succesverhaal van Thomas Sabo begon begin jaren 80 in het vredige Lauf an der Pegnitz bei Nürnberg. Thomas Sabo begon sieraden uit Azië te importeren en deze op beurzen te verkopen waarna hij in 1984 het sieradenmerk Thomas Sabo oprichtte. Begin jaren 90 leerde Thomas Sabo de grafische ontwerpster Susanne Kölbli kennen – tegenwoordig Creative Director bij het merk – en sindsdien werken ze succesvol samen. Gezamenlijk ontwierp het sieraden-enthousiaste duo de eerste eigen collectie. Tegenwoordig is Thomas Sabo één van de toonaangevendste sieradenmerken ter wereld. Thomas Sabo is vooral bekend geworden dankzij zijn sterling zilver- en Charm-Club-collecties.

Thomas Sabo is zowel een rebelse rocker als en nuchtere, doelbewuste manager en vader in één. Met passie en vakkundigheid leidt hij het internationale Beierse sieradenimperium – en bepaalt wereldwijde trends. Will je nog meer prachtige designer sieraden ontdekken? Wij hebben een geweldig assortiment voor je – laat je betoveren!

Bestel je droomsieraden gemakkelijk online en betaal later. Als het niet liefde op het eerste gezicht is: neem gerust de tijd om erover na te denken, je hebt 30 dagen de tijd om het te retourneren. Voor meer informatie over onze Thomas Sabo collectie en alle andere producten uit onze Fashionette-onlineshop kun je contact opnemen met onze klantenservice op 02 0808 6082.