Valentino

Eyewear by Valentino: zonnebrillen van het Italiaanse luxe merk

Zonnebrillen van Valentino verenigen glamour en retro-chic met rockende elementen. Als je op zoek bent naar een luxe zonnebril met een vrouwelijk montuur en aantrekkelijke kleuraccenten, maar ook pailletten en studs, dan zul je in de zonnebrillencollectie van Valentino zeker iets van je gading vinden. Net zoals veel riemen, handtassen en schoenen van dit traditionele merk Valentino Garavani dragen ook de Valentino Sunglasses de grote "V", de uitgeschreven merknaam of het VLTN opschrift op het montuur of de pootjes.

Over het Italiaanse traditionele merk Valentino Garavani

Valentino Garavani – de naam van de oprichter klinkt als passie en vuur. Vurige designs, opzwepende reclamecampagnes en opwindende ideeën sieren de populaire tassen van het Italiaanse merk. Heel bekend werd het merk Valentino door het klassieke Valentino rood, waarin de meeste jurken en japonnen van de oprichter werden ontworpen en van het V-logo dat als monogram van het merk heel duidelijk tot uitdrukking komt. Sinds 2021 worden bij fashionette zonnebrillen aangeboden onder de merknaam Valentino. Handtassen, pumps, sneakers, riemen en overige accessoires dragen nu de branding Valentino Garavani.

Zonnebrillen stralen in klassiek Valentino rood

De voorliefde voor de kleur rood hoort tot op heden bij Valentino's handelsmerk. Maar ook de bijzondere snit en de talrijke versieringen met parels en pailletten, die Valentino graag als details op zijn tassen naait, zijn zeer populair. Elke bril laat een grote liefde voor detail zien, waardoor deze direct te herkennen is als luxe zonnebril. Als je houdt van luxe creaties met Italiaans temperament, dan moet je zeker de extravagante Valentino Garavani Rockstud collectie en de Valentino Garavani collectie eens bekijken. Voor meer informatie over Valentino handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer + 49 (0)800 240 44 30