nlPopup

Valentino Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Valentino ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Valentino handtassen en accessoires bij Fashionette

Valentino Garavani – de naam klinkt als passie en vuur. Vurige designs, opzwepende reclamecampagnes en opwindende ideeën sieren de populaire tassen van het Italiaanse merk. Al snel na de oprichting van het label in het jaar 1959 ging het voor Valentino Garavani steil bergopwaarts. Elisabeth Taylor was één van de eerste klanten die met het opvallende Valentino design te zien was. En ook tegenwoordig nog gaan talrijke beroemdheden voor de minimalistische en uiterst vrouwelijke designs. Naast elegante japonnen zijn ook de extravagante handtassen zeer populair bij prominent Hollywood.

Handtassen schitteren in klassiek Valentino-rood.

De voorliefde voor de kleur rood hoort tot op heden bij Valentino's handelsmerk. Maar ook de bijzondere snit en de talrijke versieringen met parels en pailletten, die Valentino graag als details op zijn tassen naait, zijn zeer populair. Elke handtas laat een grote liefde voor detail zien, waardoor deze direct als luxe tas te herkennen is.
Talrijke creaties later en met wereldwijd succes beloond, gaf Valentino Garavani in 2008 de scepter door aan de volgende generatie en nam hij met een reusachtige modeshow in Parijs afscheid van de modewereld.

De designs van het traditionele merk houden zich echter noch steeds aan Valentino's richtlijnen en zien er tot op heden elegant en minimalistisch uit. Je herkent het merk nu aan het gebruik van glad, hoogwaardig leer en studs. Het succesverhaal van het highfashion label gaat dus ook zonder zijn oprichter verder en wij kunnen nog lang blijven genieten van de exclusieve designs van het Italiaanse modehuis.

Vallen de luxueuze creaties met Italiaans temperament bij jou in de smaak, kijk dan ook eens naar de extravagante handtassen van Dolce & Gabbana. Voor meer informatie over Valentino handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria