Fendi zonnebrillen

Fendi zonnebrillen

Met een Fendi zonnebril trek je opvallend maar ladylike de aandacht. Elk model heeft ook iets van de flair van vroeger. Grote zonnebrillen maken mooie gezichten nog interessanter. Een beetje excentriek mag dan best.

Fendi zonnebrillen met iconisch effect

Dankzij de hulp van de jonge Karl Lagerfeld vestigde het label zich al snel op de modemarkt. Vanuit Rome breidde de Fendikoorts zich uit naar de rest van de wereld. Karl Lagerfeld was de altijd hoofddesigner en zorgt voor aanhoudend succes met nieuwe creatieve ideeën. De populaire accessoires zijn een absolute must-have, want ze zijn super in de mode en passend voor elke gelegenheid. Fendi staat voor traditie en kwaliteit – voor tijdloze schoonheid. Fendi zonnebrillen zijn onmiskenbaar, geschikt voor elke dag, wonderbaarlijk luxueus, schitterend vrouwelijk en altijd in de mode. Kies jouw favoriet uit onze nieuwe Fendi collectie. De populaire Fendi zonnebrillen worden in de actuele collectie perfect aangevuld door de waardevolle Fendi halsdoeken. Door de briljante kleuren en stijlvolle prints betoveren ze ons. Heel eenvoudig online te kopen – slechts een enkele klik en de Fendi tas is van jou.

Voor meer informatie over Fendi Zonnebrillen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Fendi meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Liebeskind, Coccinelle, Furla en DKNY.