Guess Zonnebrillen

Guess Zonnebrillen bij Fashionette

Naast prachtige designs hechten Guess bijzonder veel waarde aan de hoge UV-bescherming van hun zonnebrillen. Bij een stralend blauwe hemel blijft niemand binnen zitten en vooral op deze dagen moet je je nieuwe guess zonnebril gebruiken om je ogen te beschermen. Tijdens het shoppen, op het strand of tijdens een kop koffie op je favoriete terras. De zonnebril is er altijd bij en maakt je outfit helemaal compleet.

Guess Zonnebrillen trekt de sterren aan

Het label weet altijd opnieuw de beroemdste sterren voor zich te winnen. Het maakt niet uit of het nu een model of een fan is die graag de voorkeur geeft aan de sexy designs. Dat is niet echt verrassend, want de designs zijn niet slechts highlights, maar doorgaans ook stijlvol en altijd toonaangevend. De creativiteit van de designer lijkt bijna onuitputtelijk, toch zijn de Guess-artikelen altijd te herkennen. Vind in onze actuele Guess collectie jouw favoriete Guess tas of Guess Zonnebrille en koop je nieuwe liefde eenvoudig en probleemloos online met een enkele muisklik.

Zorg ook voor stijlvolle bescherming en kies je lievelingsmodel uit onze Guess zonnebrillen zodat je hem bij de volgende zonnestralen kan dragen. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 020 808 6082.