Prada zonnebrillen

Alle Sales

Prada zonnebrillen

De tassen van Prada mogen dan meestal opvallen door hun ingetogen uitvoering, de zonnebrillen van Prada vallen op door een origineel en uitbundig design. Met een Prada zonnebril trek je opvallend maar ladylike de aandacht. Elk model heeft ook iets van de flair van vroeger. Prada zonnebrillen, chic retro Iconen van de sixties zoals Audrey Hepburn of Grace Kelly droegen al Prada sunglasses. Grote zonnebrillen maken mooie gezichten nog interessanter. Een beetje excentriek mag dan best.

Prada zonnebrillen met iconisch effect

Minimal Baroque. Minimal klinkt hier misschien wat verwarrend, want deze zonnebril van Prada is zeer aanwezig. De bijzondere vorm van de poten doet inderdaad denken aan barokke decoraties. De grote glazen doen de rest. Poeme: deze zonnebrillen van Prada zijn een ode aan iedereen die graag opvalt. De brede rand en afgeplatte bovenzijde accentueren je wenkbrauwen. Bold brows zijn nu immers hot. Met deze fraaie brillen zet je ze op en af. Cast: Met dit model van Prada kunnen ook vrouwen zich een beetje James Dean of Marlon Brando voelen. De hoekige glazen en het bruin gemêleerde havanadessin zorgen voor de edge.

Journal: Ook dit Prada zonnebrilmodel verwijst naar de Sixties. Wellicht droeg Hunter S. Thompson er een toen hij Rum Diary schreef in Puerto Rico. Marilyn Monroe zou er ongetwijfeld geweldig hebben uitgezien met de ronde uitvoering. De Swinging Sixties zijn ook dit jaar een geliefd referentiepunt. Cinema: Nu we toch bij de jaren zestig zijn aangeland: het damesmodel Cinema van Prada zou de vertegenwoordigers van de Franse filmstroming Nouvelle Vague prachtig staan. Met dit model had Jean Seberg zich tijdens de opnamepauzes van A Bout de Souffle perfect kunnen beschermen tegen de zon én de paparazzi. De zonnebrillen van Prada in onze webshop zijn inderdaad niet alleen perfect om je te beschermen tegen verblinding. Je meet je er in no time ook een mondain aura mee aan. Wie wil zich nu af en toe niet even een Hollywood diva voelen? Spreken onze Prada zonnebrillen je aan, kijk dan vooral ook bij onze andere highlights. Designer sjaals, sieraden en accessoires in alle kleuren van de regenboog wachten op je.