nlPopup

Celine Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Celine ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Céline tassen & accessoires

Het begon allemaal in Parijs met een kleine boetiek voor kinderschoenen, en vandaag bewijst Céline het Franse gevoel voor mode nog altijd – maar nu met handtassen. „Een hommage aan de moderne vrouw: een vrouw die werkt." Zo kenmerkt de oprichtster haar creaties. Céline wil nadruk leggen op het imago van de carrièrevrouw. Ze creëert daarbij een moderne look die vrouwen elke dag kunnen dragen. De Amerikaan Michael Kors was vroeger hoofdontwerper bij Céline, maar sinds 2008 zorgt Phoebe Philo voor de creatieve designs van de nieuwe collectie. Maar wat hebben paarden en tassen nu gemeenschappelijk?

“Wat hebben paarden en tassen met elkaar gemeen?“

Eigenlijk niet veel, maar Céline handtassen vormen een uitzondering. Het kenmerk van de prachtige stukken is namelijk het driedelige bit dat paarden in toom houdt. Daarmee is Céline bekend geworden en kon het label zich internationaal vestigen. Céline tassen bekoren met hun eenvoudige design en de hoogwaardige verwerking. De ontwerpster wilde de look van de vrouwen niet overheersen, alleen maar accentueren. Een vrouw moet immers stralen met haar persoonlijkheid. En daar past de duidelijke, volwassen stijl van de Céline tassen heel goed bij. Deze bags worden voor vrouwen ontworpen die tierlantijntjes en snuisterijen kunnen missen. Als je met een Céline tas over straat wandelt, mag je zeker zijn van een zelfbewust voorkomen en een onmiskenbare look. Nu eens chic, dan weer sportief – ze passen gewoon bij alles. Gossip girls Leighton Meester en Reese Witherspoon houden van Céline handtassen. Ze dragen de tassen met trots door de straten van de Amerikaanse metropolen. Tassen die genoeg plaats bieden en tegelijkertijd nog stijlvol zijn, zijn moeilijk te vinden. Céline heeft dit toch mogelijk gemaakt. Haar tassen zijn ruim en stijlvol tegelijk. Dus ladies, neem de teugels in handen en koop een Céline handtas.

Voor meer informatie over Céline tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Céline meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Barbara Bui, Dani Samaniego & Familia, Liebeskind en Loewe.

Zoekcriteria