Accessoires

Alle Sales

Betoverende designer accessoires van fashionette: vind hier je lievelingsstuk!

Wat zou een vrouw toch doen zonder designer accessoires? We zouden waarschijnlijk ten einde raad zijn, want met die dierbare kleine Essentials kan je elke outfit spannender maken. Het bereik is enorm, want designeraccessoires zijn er in allerlei soorten en maten. Of het nou gaat om een bijpassende portemonnee, exclusieve kettingen, chique oorbellen of een nieuwe designerzonnebril van bijvoorbeeld Gucci of de kleurrijke sjaals van Kenzo die onze outfits compleet maken. Zulke eyecatchers zorgen voor een goed humeur en zijn vooral in de zomer een echte eyecatcher. Of wat dacht je van de horloges van bijvoorbeeld Michael Kors? Met name de horloges in rosé goud zijn op dit moment trend … in onze onlineshop worden dromen waar!

Maak je look compleet: stijlvol met onze designeraccessoires

Accessoires verrichten echt wonderen als het gaat om het afmaken van een look. Elk seizoen heeft nieuwe prachtige trendkleuren en modellen te bieden – met de enorme selectie is het soms niet makkelijk een keuze te maken. Voor opvallende accessoires zoals onze sjaals van bijvoorbeeld Escada, kan je alleen al met dit designerstuk pronken. In combinatie met eenvoudige elegantie zijn deze doeken en sjaals echte eyecatchers. Met een chique damesportemonnee sta jij zelfs aan de kassa in de spotlight – inclusief jaloerse blikken! Edgy of klassiek, elke dag bepaald jij jouw individuele look. Alle combinatiemogelijkheden maken mode leuk, en als je dan ook nog die éne perfecte accessoire zoekt, ben je bij fashionette aan het juiste adres!

Accessoires zijn een must-have voor elke outfit. Het is daarbij wel belangrijk de 5 gouden regels te volgen:

Less is more: Oorbellen, kettingen, armbanden, horloge, opvallende leren riem, sjaal en extravagante tas tegelijk? Dat is too much – concentreer je liever op één of twee opvallende accessoires of meerdere bij elkaar passende, decente sieraden. Kleur is key: Probeer je accessoires met één kleur te matchen die niet al te dominant in de outfit terugkomt – de handtas kan bijvoorbeeld dezelfde kleur als je schoenen hebben, en je sjaal dezelfde kleur als je rok. Ook contrasterende, maar bij elkaar passende kleuren kan je met elkaar combineren. Zorg er echter wel voor dat je bij sieraden dezelfde kleur aanhoudt, dus zilver, rosé goud en goud niet met elkaar gaat mixen. De gelegenheid beslist: Vanzelfsprekend is er een verschil tussen een outfit voor op kantoor of een bruiloft: dit geldt ook voor je accessoires. Voor dagelijkse situaties kan je het beter iets decenter laten, en bij het uitgaan kan je gerust je opvallendere stukken uit de kast halen. Je persoonlijkheid in het middelpunt: We houden er allemaal van om de laatste designertrends te shoppen. Maar niet elke trend past bij je stijl – laat deze dan lekker aan je voorbijgaan als dit het geval is. De volgende coole trend die je persoonlijkheid wél onderstreept komt gauw genoeg! De eyecatcher voor jouw stijl: Als je een outfit draagt die wel heel erg eenvoudig is, kan een opvallende accessoire zoals een brede riem of een statement ketting je hele outfit veranderen in een echte eyecatcher. Zo kan je ook van vergelijkbare stijlen iets individueels maken. Heb je nu zin om met onze accessoires compleet nieuwe outfits te creëren? Dan neem een kijkje bij onze accessoires en wij wensen je veel plezier bi het shoppen!